• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Massey Ferguson

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,843
Drugačije je.. Inžinjeri u MFu su to puno bolje izveli.. Evo i dosad je volan funkcioniral dobro, al je dobil udarac u prednji kraj i počeo se jako teško volaniti..
50 godina, a skoro svaki dan u radu 💪💪

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,126
Danas na svojim putevima snimil jednog ( mislim da je 130tka ) MF za izvlačenje čamaca iz Dunava. Snimljen malo iz daljine jer mi neugodno bilo uletjeti u kamp. Izgleda full restauriran..
1000014185.jpg

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,196
Imam 3060.
Zadovoljan,ako je ispravan vrijedi te pare,ali budi spreman na živčane slomove oko sitnica...uvijek neka žica,neki lajtung,neki vrag zeza...al dok posložiš sve kak treba onda si na konju.
Ako budeš trebao kakav savjet,mogu ti pomoći.
Gledaj da je mjenjač 16x16,oni su kakti bolji,da nije brikan kompjuter,i da nema "dodatnih" prekidača koji nebi trebali tamo biti..
Da kočnice i kvačilo na hladno rade,tj da ne propadaju.

Najnoviji postovi

Na vrh