• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MATEK123456

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
1 ral ili 1 jutro...kak ti god paše vidim da ne razumiješ... :scratch :scratch :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
Koje jutro onda ides jedno jutro ili sutra ujutro?eheh
salim se 1h=1.73jutara...

A

AGRIPLUS65

Guest
ma kuzim kaj znaci jutro ,samo nisi ti skuzil kaj sam ja napisal :lol: :lol: :lol:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
čujte nisam ja tu nekakav balavac da me zajebavate ako očete zajebavati najdite si nekog drugog.... :) :) :D :lol: :axe: :axe:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=TT7iOqwpI9M&feature=youtu.be[/YT]neznam u koju bi temu stavio pa ovdje ide

DSC00449.jpg

DSC00448.jpg

DSC00446.jpg

DSC00445.jpg

DSC00443-1.jpg

DSC00441-1.jpg

DSC00439-1.jpg

DSC00440-1.jpg

B

BAGERISTA

Guest
Matija,,,,,vidim,,,,pila dela,,,vuče prikolice,,,,jeli to od sada slikano,,ili :?::?:

A i zetor si ga grabi ko veliki..:partyman:

MATIJA.....koje ulje si stavlja u CASEA,,,KAD SI MIJENJA U MIJENJAČU,,I DALI I TVOJ IMA SVE SKUPA,,,NAČI MIJENJAČ,DIFERENCIJAL,,,I HIDRAULIKA,,,,I POWERSHIFT,,,,,ako sam dobro napisa..:?::?::?::?:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
Matija,,,,,vidim,,,,pila dela,,,vuče prikolice,,,,jeli to od sada slikano,,ili :?::?:

A i zetor si ga grabi ko veliki..:partyman:

MATIJA.....koje ulje si stavlja u CASEA,,,KAD SI MIJENJA U MIJENJAČU,,I DALI I TVOJ IMA SVE SKUPA,,,NAČI MIJENJAČ,DIFERENCIJAL,,,I HIDRAULIKA,,,,I POWERSHIFT,,,,,ako sam dobro napisa..:?::?::?::?:

to je slikano jučer, kad sam pretovarivao kukuruz iz skladišta u silos gdje imam mješaonu...ma pila uvijek radi nešta...a Zetor nije moj nego sam ga posudio od bratića...

ulje stavljam od INE JD 50, sve to skupa je u getribi, nema posebno ništa...

i da se pohvalim kupio traktor Massey Ferguson 575 , 80.god , 9200rs, široke i uske gume za međurednu obradu.:partyman:

B

BAGERISTA

Guest
Svaka čast,,,,skidam kapu,,,i nek te dugo služi bez greške,...:partyman::partyman:

E i ja moram stavit,novo pa zato pitam,,,imam par ulja u opciji,,,sve zavisi,,,jer ova original di ču nabavit,,,,,,,a cifre do boli,,,pa reko,,ima i zamijenskih......još se malo mislim,,,ali bit če nešto iz trgoagencije,,,ili vidit čemo..

Koji mu to drek dojde (POWERSHIFT),,,ako znaš..:?::?:

Jesi proda svog malog..:?::?:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
powerschift ti je na mojem onaj mali mjenjač od 1-4 što ide to su međubrzine...i to sve ide bez kvačila...

nisam još malog prodal :( al bude več netko došao

B

BAGERISTA

Guest
Ne sekiraj se,,,,prodat če se,,,,ode on čim počmu radovi,,ako ne prije........:partyman:

Nači to bi bilo kod mene one polovične brzine,,koje mijenjam isto bez kvačila,,,s uljem..(ako je to ono ča mislim,,i ča sam mislija):p

Ima još ulja koji se stavljaju između ina-jd50,,i originala,..:?::?:koliko te izašlo ulje,za njega,,i ide i tebi velika količina ulja unutra..:?:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
ide nutra u getribu 70 l , koštalo me oko 2000 kn sa filterom..

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
kolega ćestitam na prinovi. i nestrpljivo očekujemo slike :partyman::drinkers::D

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Čestitke! Kupio si pravi stroj ;)
Sad slike,da stručni žiri da ocjenu! :)

B

BAGERISTA

Guest
ide nutra u getribu 70 l , koštalo me oko 2000 kn sa filterom..

To sam i mislija,,,,,tako nešto i kod mene.............ide,,,možda koja litra manje,,,,,ne gledajuči prednji most...koji je zamijenjen..

Daj koju sliku,,,od pile,,,,:mrgreen::mrgreen:Jesi vidija na sajmu na slici onaj novi CASE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mmmmmmmmm,mama..:shock::shock:

Najnoviji postovi

Na vrh