• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MATEK123456

M

Marko6480

Guest
ma sve se mi dogovorimo :axe: :prayer:
morti se vidimo ov tjedan :lol:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
vidimo se sigurno dok dem po prikolicu k tebi... :D

a ti misliš dojti k meni z munjom ov tjedan???? :scratch :scratch

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
e to sam čekal...kod tonča vužgeš rotirku i deri do mene... :D :D još bi si moral jednu namontirati....a dok bude 300ks traktor onda nebuš mogel nutra u dvor s njim...naravno u moj dvor....

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
a čuj možda bum i to trebal...dok bude laguna i sve ostalo...bum race hitil u lagunu dok bude mama mela... :D :D

M

Marko6480

Guest
boju se race kopale v laguni i morti kaj zrosteju od dušika pak ih neš trebal hroniti :toimonster: :lol:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
ko zna...možda bude kakvo novo otkriće....hehehe :D :D :lol: :lol:
pa ih otpeljam na zemlju i deponiram ih nutra... :lol: :lol:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
evo danas smo dopeljali panele za krov...debeli su 4cm... :D :shock: :D :lol: paneli najduži su 9 metara a ovi krači 4.5m...Marko prikolica ti nije duga 9 metara...hehe :lol: :lol: :lol: prikolica je od Markija... :shock: :shock: viš Marko ve ti ju nebum vrnul baš mi takva treba stranice si napravim i gotovo...nema veze kaj nije kiper dok otpreš pre Talanu stranice više od pol je dolje i malo lopata i gotovo...ma šalim se :D :lol: :lol: :shock:

DSC00002-1.jpg

DSC00004-1.jpg

DSC00005-1.jpg

DSC00003-1.jpg

DSC00006-1.jpg

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
joj,nisam stavil slovo "d" najduži 9 metara,sad sam promjenio na postu... :lol: :lol: :D :D

M

Marko6480

Guest
ma fulao sam za metar :madmana:
nikad ju nisam mjerio :scratch
ma samo si ju zemi,nebreš ju regestrirsti jer nemaš papire :finga:
ionak sam ju već prehitil pa je malo zvijana :(

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
ma nebi ju ja zel nej se bojati... :lol: :lol: :D :D :rolfer:

ma nema veze ka si ti fulal glavno da smo mi dopeljali :lol: :lol: :D :D :shock: :shock:

M

Marko6480

Guest
ma ne bojim se :lol: :lol:
vas je ne murja zastovila??????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
nije...srečom...nemaju oni čas zastavljati pa oni tam stoje sa autom ko gospoda...a mi se vani namrzavamo.... :lol: :lol: :D :D

M

Marko6480

Guest
joj........zaboravio sam da su sad prosvjedi, ve oni tam poziju prosvjednike nemaju čas paradirati okolo :lol: :lol: :mrgreen:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
tak je...nemaju se oni čas sad zajebavati okolo :lol: :D :D :shock:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
danas sam pripremio plug i traktor za sutrašnje oranje...poslije škole idem 1 jutro poorati :lol: :lol: :D :D

DSC00010-1.jpg

DSC00009.jpg

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
Koliko je to vremena?Do njive 20min,i pol sata oranja i kuci :) :) :)

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
heh...

skoro bi se reklo ali moram to izorati tu smo vozili gnojovku na kukuruzište pa to sad moram izorati...jer budemo sijali grašak tu gore gdje bum oral... :D :D

Najnoviji postovi

Na vrh