Re: mehanička radionica za pile
Sada već malo bolje razumijem ljude ubiec jer sam i ja sinoć bio u stanju da ubijem čovjeka golim rukama
Naime , radi se o sledećem , skoro negdje mi se rapsao magnet na huski CD285 , nisam više htjeo da se zeam sa tim magnetom nego sam se bacio u potragu drugog koji sam našao kod jednog
majstora
Kupio sam taj magnet i ujedno od njega tražio da da izvrši inspekciju klipa i radilice , on je rasklopio i rekao da se samo eventualno karike mogu zamijeniti što sam i prisato
Magnet je meni dao i da sklopim ostatak motorke , kada sam sastavio magnet na motorku ustanovio sam da nije isti ugao predpaljenja jer iako su magneti isti na oko primijetio sam da je kajla na drugom mjestu u odnosu na polove
E od tada nastaju muke
Odnio sam kompletnu motorku tom
majstoru sa ukazivanjem na problem koji je na moje oči stavio taj novi magnet onako bez kajle što bi se reklo od oka , upalio je motorku i odjendom je nešto zalupalo u njoj , rekao je da ostaim i da će je on srediti
Ajde rekoh ni ja ne volim da mi neko diše za vratom dok radim i neka je čovjek uradi na miru i polako
Kada sam otišao ponovo po motorku ona nije imala nikakav rad , kompresija nikakva a in mene ubjeđuje kako je to dobro , ma kitu dobro znam ja po potezanju špage koliko otpora treba da pruži motor od 85ccm
devil):
Ja onakav ljud uzmem motorku platim njegov NErad i odem , sinoć kada sam rasklopio motorku umalo nisam pao u nesvijest , nisam mogao da vjerujem da ima tolikih idiota koji se zovu
majstorima
Kao prvo , svi vijci koje sam ja krvavo tražio u kvalitetu su zamijenjeni nekim mekim idiotskim koji će se svi poodrvtati nakon jednog rezervoara
Drugo , jedan od 4 vijka koji drže stublinu nije koraka koji mora da bude nego je zavrnut preko navoja , isto tako i jedan vijak koji drži ručku za lijevu ruku
Vraćen je moj stari magnet koji je raskliman , tačnije rasturen i trčkara i udara po paljenju
A najgore od svega je to što je frajer ubacio klip kojemu je otpao komad ispod donje karike , ma ni to nebi bilo najgore nego je frajer skinuo donju kariku i ostavio samo jednu
Ja nemam strpljenja da dočekam sutru ujutru da odem i najeebem mu se majke , biće dobro još ako mu i glavu ne razbijem sa onom motorkom
Kazna za fizički napad ej 200 eura , toliko sam spreman da platim jer šteta koju sam pretrpio je daleko veća od toga