Ak misliš mene, ja uzmem drugu pilu to stavim na stranu.Ako te zapasuje kvar usred šume a počeo si piliti drva oćeš li tražiti uz kadu ili ćeš produvati karburator sa crevom za duvanje guma i nastaviti rad?
Upravo zbog nepovratnog ventila, ne pitajte kako znamKarb se ne produva sa kompresiranim zrakom, taka je preporuka.
Bacit je u SavuUz Bog mater baciti ju u grmlje!![]()
Jel to ona na feder kaj se diže i spušta, vrh je nekakav crven, ne znam jel mora biti takav ili čist, uglavnom H dizna ne reagira nikako, potopiti ću ga u tekućinu za čišćenje kočnica preko noći, ako neće ni sutra kupujem novi.Vjerojatno je ostecen/zalijepljen nepovratni ventil na glavnoj dizni.
Pojasni kakve je imala simptome rada. Recimo hoće da upali ili ne, radi na leru dobro il loše, neće da primi nikako gas, radi na leru sa povećanim gasom al nema snagu i nemoze da pređe u radni režim. Dali ti ide dobro gorivo iz rezervara. Ako vuče zrak falš zrak neće radit dobro. Daj neke detalje koje si uočio osim dizne.Jel to ona na feder kaj se diže i spušta, vrh je nekakav crven, ne znam jel mora biti takav ili čist, uglavnom H dizna ne reagira nikako, potopiti ću ga u tekućinu za čišćenje kočnica preko noći, ako neće ni sutra kupujem novi.