Dobro ovaj ni u podrumu delal ima radioni. Pošto si tvrdil svojedobno da znaš sve u ovlaštenom servisu onda si i njega trebal videti
Niš ne verujem dok ne vidim.
Niš ne verujem dok ne vidim.
To pričaš za sebe?To je nekaj kaje vama nepojmljivo, nažalost je tak. Niko niš nezna a svi sve znaju.
7 ili više godina je radil pa kak ga nisi vidio? A o svemu sve znaš?Niš ne verujem dok ne vidim
Odlićno, alat za semering. Ja na Partnerici da zamjenim semering trebam cijeli motor rastavit, a onda odmah i kariku zamjenim ,hehe.I novi
Općenito ne znam koji će turac ekologija na bilo kakvim kućnim alatima tipa, trimer, kosilica, traktorska kosilica, motorna pila, puhalnik itd...SVa ta tune TDI i mali i novotarije nisu baš prošla na 2t motorima...ne treba srljati u tehnologiju ako znaš sam podesiti LiH..treba eventualno čekati drugu generaciju.
Zakon velikih brojeva.....svaka kuca, svako kucanstvo, svaka ulica, svaki kvart (nastavi niz....)Općenito ne znam koji će turac ekologija na bilo kakvim kućnim alatima tipa, trimer, kosilica, traktorska kosilica, motorna pila, puhalnik itd...
Po meni je to samo način da se izvuče što više para i naplati nepotrebna pizdarija za "okoliš".
Alat je za skinut pužnu maticu koja pokreče uljnu pumpu. Za semering postavit je istokaren drugi komad, kojeg sam dobro pospremil,tak dobro da me sad neko tjera s pištoljem nebi našel isto kak i ovog .Odlićno
Odlićno, alat za semering. Ja na Partnerici da zamjenim semering trebam cijeli motor rastavit, a onda odmah i kariku zamjenim ,hehe.
Da, ALI...Zakon velikih brojeva.....svaka kuca, svako kucanstvo, svaka ulica, svaki kvart (nastavi niz....)
A drugi odlomak nazalost istina....