• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mehanička radionica za pile

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Sad sam ja nešto skontao...

Kaže jedna pjesma; "Može li se pjevati bez autotjuna?"...

Pa ja pitam; "Može li HusKvarna bez autotjuna?"...

Pa onda originalni dio; "Znam da ne može, al' može li da može?
Bilo bi dobro, ako ikako bi moglo.

Moj verse;" Znam da ne može, pa si kupim Štilja!
I tek tako, nestala je svaka briga."

E tako, sad kad sam se ispraznio od svojih alhokoličarskih sranja za dobro jutro, dok se razglaba šta bi trebalo u servis i zašto, ode ja nešto radit.

Pusa, ćao, bok iliti PĆB preneseno u EMOĐI = 😘🖕🏻👋🏻 😂

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Kad je već tema nekakva radionica....

Prilozi

• IMG20230404181014.jpg
    IMG20230404181014.jpg
    40.4 KB · Pregleda: 30
  • IMG20230404181026.jpg
    IMG20230404181026.jpg
    37.9 KB · Pregleda: 30
  • IMG20230404181938.jpg
    IMG20230404181938.jpg
    42.9 KB · Pregleda: 30
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
SVa ta tune TDI i mali i novotarije nisu baš prošla na 2t motorima...ne treba srljati u tehnologiju ako znaš sam podesiti LiH..treba eventualno čekati drugu generaciju.
Općenito ne znam koji će turac ekologija na bilo kakvim kućnim alatima tipa, trimer, kosilica, traktorska kosilica, motorna pila, puhalnik itd...

Po meni je to samo način da se izvuče što više para i naplati nepotrebna pizdarija za "okoliš".

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Općenito ne znam koji će turac ekologija na bilo kakvim kućnim alatima tipa, trimer, kosilica, traktorska kosilica, motorna pila, puhalnik itd...

Po meni je to samo način da se izvuče što više para i naplati nepotrebna pizdarija za "okoliš".
Zakon velikih brojeva.....svaka kuca, svako kucanstvo, svaka ulica, svaki kvart (nastavi niz....)

A drugi odlomak nazalost istina....

pila

Aktivni član
Tu od
10 Srp 2023
Poruka
211
Lipa je tu lova, pogotovo kad ti stave katalizaor na 2t motor koji se zaštopa nakon 2 rezervara. Mi će mo ga naravno izbušit ali švabo će morat kupit novi.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Odlićno

Odlićno, alat za semering. Ja na Partnerici da zamjenim semering trebam cijeli motor rastavit, a onda odmah i kariku zamjenim ,hehe.
Alat je za skinut pužnu maticu koja pokreče uljnu pumpu. Za semering postavit je istokaren drugi komad, kojeg sam dobro pospremil,tak dobro da me sad neko tjera s pištoljem nebi našel isto kak i ovog :hahah:.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Zakon velikih brojeva.....svaka kuca, svako kucanstvo, svaka ulica, svaki kvart (nastavi niz....)

A drugi odlomak nazalost istina....
Da, ALI...
Ne kosiš svaki dan i ne kosiš 8h bez prestanka, u najbolju ruku 2x tjedno i potrošiš 5L benge.

Nema to ništa smisla...

Najnoviji postovi

Na vrh