• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mehanička radionica za pile

latibudi

Novi član
Tu od
17 Sij 2026
Poruka
6
Mogli ste odmah da zatražite da vam neko potvrdi vaše misljenje, da nepišemo onda bespotrebno. Bespotrebno je objašnjavati šta su posljedice.
Ulila sam ja i u dizelaša benzin, pa su majstori svakaj nadrobili kaj bu riknulo, eno vozi kanta još uvijek, ispumpali, dodali ulja, i nikom niš, nadam se da će tak i s pilom biti
Ako ne, kupit čemo drugu.

Valjda je u pitanju Super Goldy. Tamo se prodaju tako jaki strojevi.
Prema svojim mogučnostima

Posljednje uređivanje od moderatora:

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,201
Ulila sam ja i u dizelaša benzin, pa su majstori svakaj nadrobili kaj bu riknulo, eno vozi kanta još uvijek, ispumpali, dodali ulja, i nikom niš, nadam se da će tak i s pilom biti
Ako ne, kupit čemo drugu.

Prema svojim mogučnostima
Jedna narodna poslovica, bespotrebo je objašnjavati onom ko to zna, jer on to zaista zna. Bespotrebno je objašnjavati i onome ko nezna, džaba ti trud kad on zaista nezna šta mu objašnjavaš.
Oko majstora ste u pravu da im netreba vjerovati. Ja sam jednom sebe uhvatio da sam sebi lažem, od tad nikom ne vjerujem.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,201
Evo jedne h61, kojoj je spao auspuh.
Pregledam i vidim da su popustili vijci, stručnjak nije pazio, gurao dalje, kompresija izbila dihtung izmedu cilindra i auspuha i tad ide uzičko kolo. Lola goni tako bučno tandrkanje dok mu ne ispadne na zemlju auspuh. Jebiga dodje meni i kumi i moli imal spasa, za motorku ima. Nove rupe sa M6, na M8. Novi brezoni od M8 vijka, istokarim na M5x0,8. Takođe novi i nosač koji je pojeden i dihtung. 20260122_143625.jpg 20260122_170019.jpg 20260122_174255.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh