• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MF serije 30xx

• Temu pokrenuo lovrenčić
  • Datum prvog posta
V

vujo zg

Guest
pozdrav ljudi ja sam onaj stari Vujo ali ne mogu se logirat !!!
nego imam jedno pitanje u vezi 3080 zašto ne mogu hidrouliku dizat vani na lampi a spuštat mogu neče se dizat niti na crvenoj ručici samo na onom prekidaču za brzo spuštanje i dizanje ide ima još pitanja ali za sad toliko pozdrav

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
na kakvoj crvenoj rucici? :?
jel gumb vani na blatobranu ispravan? (prvo se ide od najjednostavnijih stvari :mrgreen: )

V

vujo zg

Guest
p4300173800x600.jpg

to ti je ova sa ovom crvenom navlakom samo spušta a ne diže
diže se samo na ovom prekidaču iznad za brzo spuštanje dizanje

na kakvoj crvenoj rucici? :?
jel gumb vani na blatobranu ispravan? (prvo se ide od najjednostavnijih stvari :mrgreen: )

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
nisam siguran dali se mi razumijemo.. :scratch
ovo je moja slika, i rucica ispod ehr-a sa crvenom navlakom je rucni gas. sada na 3080 rucni gas imam kod volana a na tom mjestu su samo rucice za upravljanje vanjskim izvodima hidraulike tj za kipanje..
ako ti radi na prekidac, i nema drugih problema u radu, da ti nije stvarno greska u prekidacu na blatobranu?

V

vujo zg

Guest
je ok slika je sa ovog foruma posudio sam ju zato da razjasnimo neke stvari ako je to ručni gas vjerojatno ne radi mislio sam da je ta ručica u vezi sa hidroulikom kad je sa ovim vanjskim ručicama naime radi se o tome da sam išo gledat traktor za koji sam dao kaparu dok vlasnik ne rješi neke stvari inače doma imam imt nisam toliko upoznat sa masseyom

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
e to je vec nesta drugo :)
koja je godina mf? i koja je cijena u pitanju, ako se moze znati?

V

vujo zg

Guest
godina je 92 cijena 8000 eura ima kompresor orginal sa instalacijom 16+16 mjenjač motor je suh ne dimi jedino neznam oko prve vuče jer se ona sama gasi pa ju ti pališ na onom gumbu kod EHRa ili kako to več ide ako je ispravno.

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
to je odlicna cijena :shock:
u kakvom je stanju i gdje si ga uzeo?
kada ga upalis, prednja vuca mora biti upaljena. gasis ju kratkim pritiskom na kocnice pa onda pritisnes gumb, ili kada krenes pa samo gumb. na brzinama do cca 5kmh se ne pali prilikom kocenja, a cim predjes tu brzinu, na pritisak kocnice se pali i prva vuca. ima tih sitnica hrpa, ako ti sta nije jasno, pitaj..

V

vujo zg

Guest
hvala prijatelju sad mi je več lakše ma onda je traktor ok !!!
situacija je takva da čovjek koji prodaje traktor nema poima nego ga je dobil pod račun a ja samo znam ono kaj sam pročital po furumima tak da čujemo se ak gdje zapne

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
nema problema, zato smo tu.. ;)
poslikaj ga kada ga dovezes, i ako bude kakvih pitanja samo pitaj..

Rancher

Član
Tu od
4 Velj 2011
Poruka
135
meni bi za 3070 trebala dva utega naprijed...
koliko bi to novaca bilo i dal netko zna gdje bi se mogli nabaviti?

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
dosta novaca a tesko za naci.
pokusaj naci utege za imt nove linije. lakse ces naci a i sigurno ce ispast jeftinije..
zasto samo 2 komada?

Rancher

Član
Tu od
4 Velj 2011
Poruka
135
Dovoljna su mi dva komada zato sto mi nisu potrebna zbog same tezine nego zato sto su isturena ispred prednjih kotaca....
kroz njih bi provukao ili na njih namontirao neku cijev ili osovinu da mi traktor poljeze grmlje i sikaru kada idem s malcerom.

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
tu ti onda nece pomoci imt-ovi utezi posto drze samo sa gornje strane, tj vise, nisu zakvaceni i odozdola. mozda bolje napraviti neki nosac za to?

Rancher

Član
Tu od
4 Velj 2011
Poruka
135
a i nosac je jedna od opcija ali ovo mi se ucinila doba ideja, dva utega da mrvicu opterete prednji kraj a super funkcionalno i jednostavno za staviti cijev i moj problem bi trebao biti rijesen!

Nisam nikada kupovao utege za traktor pa nemam pojma ni kako se krecu cijene...

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
racunaj 200-300 kuna komad minimalno. samo kazem, original je tesko za naci i skup..

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,388
Nisu nam rekli koja je godina jer čovjek koji ga trenutno prodaje ne razumije se baš. To nam je prvi MF i mislim je da 90.'-93.' godina tu negdje. Ima i prednji kardan, a o cijeni nebi.

DSC01567Kopiraj.jpg

DSC00095Kopiraj.jpg

I za šta je ova lampica?

DSC00089Kopiraj.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh