• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MF serije 30xx

• Temu pokrenuo lovrenčić
  • Datum prvog posta

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390
E hvala, kiraj jel mi možeš kako poslat to sa uputsvima tima što ti imaš?

M

mirsad

Guest
MF 3070 turbo 90 god. 16x16 mjenjac 40 km/h imal ko iskustva sa ovim traktorom
picture.php

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
@mirsad
Dobar traktor! Odlično izgleda, kad si ga kupio, koliko je KS jel 90? Ima li prednji kardan?

M

mirsad

Guest
kupio u 8 mjesecu 95 konja a u saob. dozvoli stoji 69.5kw,nema prednji kardan samo hidruliku.

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
kupio u 8 mjesecu 95 konja a u saob. dozvoli stoji 69.5kw,nema prednji kardan samo hidruliku.

Bilo bi dobro da ima i prednji kardan.
Kako se pokazao u radu do sad? Kakav je potrošač?

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
evo kako izgledaju moji filteri na 3080. mjenjaju se svaku godinu. išo je sve normalno, nije gubio snagu, kad sam ih skinuo ostao sam šokiran. toliko o kvaliteti nafte.

Uploaded with ImageShack.us

a ovako izgledaju kao dok su novi :mrgreen:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
evo kako izgledaju moji filteri na 3080. mjenjaju se svaku godinu. išo je sve normalno, nije gubio snagu, kad sam ih skinuo ostao sam šokiran. toliko o kvaliteti nafte.

a ovako izgledaju kao dok su novi :mrgreen:

Tak i treba biti.
Pravi filter za naftu treba odstraniti čim je moguče više nečistoče iz nafte, ali sudeči po izgledu ove nečistoće mislim da gorivo ne točiš na benzinskoj nego iz karnistera :scratch

Ovi novi (koje si metnul na onu blatnu gumu) sigurno se nebudu tak poštopali jer su manje kvalitetni ;)

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Ja sam na svojem prije neka dva mjeseca morao stavljati predfilter između rezervoara i AC pumpe. Iz nekog razloga se podigao talog iz rezervoara i toliko štopao pumpu da jednostavno nije mogla tjerati dovoljno goriva. Ugradnjom predfiltera za sada je to rješeno. A gorivo je tip top HR kvaliteta:?

M

mirsad

Guest
prije sam radio sa zetorom 7245 a sada sa njim iste poslove razlika je velika u radu a sto se tice potrosnje je ista kao kod zetora. 1h radnog motora 4,5litre naf.

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Pa mora biti razlike, ipak je ovaj 20-ak konja jači od Zetora a i dosta je teži.
Što se tiče potrošnje, ako troši kao 72-ka onda je prilično štedljiv s obzirom na razliku u snazi i težini. A za 1motor-sat sigurno uradi više nego Zetor.

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
Tak i treba biti.
Pravi filter za naftu treba odstraniti čim je moguče više nečistoče iz nafte, ali sudeči po izgledu ove nečistoće mislim da gorivo ne točiš na benzinskoj nego iz karnistera :scratch

Ovi novi (koje si metnul na onu blatnu gumu) sigurno se nebudu tak poštopali jer su manje kvalitetni ;)

ma naravno da nisu kvalitetni ko ovi, ali za godinu će izdržati. naftu točim iz karnistera, uvjek ju cijedim preko čarape. ali jednostavno se nafta vremenski staloži u rezervaru. tu nema pomoći.

Najnoviji postovi

Na vrh