Pisao sam Kikiću ali pitat ću i ovdje ako je netko možda imao sličnih problema.
Naime moj me 3065 malo prca, kao i inače. Dok ga ujutro upalim on je u kornjači, premda je uveče ostavljen u zecu. No nije to problem, problem je što ga ne mogu prebaciti u zec, jer uopće ne reagira na moje zapovjedi. Uz to mu ne radi kardan, dok sve ostalo što se tiče hidraulike radi, kao i priključni ventili za strojeve. I tako on treba par minuta do pola sata, kako kad da ga nagovorim, no ne znam kako ga nagovorim. Ugasim ga, upalim par puta i onda odjednom nakon paljenja sam u zecu. Uglavnom dok traje čitav taj proces, ne svijetli niti lampica zec, niti koranjača, a niti ona na ploči za prednju vuču.
Ljudi, nije šala, ovaj meni živce isprobava pa ako slučajno znate što bi bilo javite. Meni izgleda nešto oko struje.
Sličan problem je bio dok smo ga kupili prije 6 god kad je isto ostajao na hladno u kornjači, ali tada je svjetlila koranjača i lampica od diferencijala. Promijenjen je filter i ulje hidraulike i dalje je radio normalno. Još smo jednom kasnije isto promijenili filter i ulje i od tada je prošao 1000-1200 rh, pa se pitam bi li bilo to, no ne svijetli ništa pa mislim da možda i nije.