• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MF serije 30xx

• Temu pokrenuo lovrenčić
  • Datum prvog posta

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
Definitivno loša kvaliteta izrade.

Sumnjam da će prihvatiti reklamaciju.. opet će te to koštati kao da si kupio original od MF.

Nisi probao naći negje vani polovni zupčanik ?

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Znaš li možda koliko će otprilike koštati? Možda bi ipak trebao tražiti reklamaciju. Ovo je sasvim sigurno loš kvalitet izrade. Možda je bolje da negdje potražiš polovan konusno tanjirasti zupčanik nego da ponovo stavljaš skup i loš novi set.

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
A tek moj mf....

U prijevozu jednostavno stao, izbacio iz brzine
Sada ga je više na A-B reverzeru definitivno nemoguće ubaciti u bilo šta, nejde, a na mjenjaču ako je u leru još ga se može šlepati, ako se stavi u bilo koju brzinu onda je blokiran, bez obzira što je na reverzeru u neutralnom.
I još jedna sitnica, dok je skinut poklopac mjenjača nema ulja unutra, bez obzira što je na mjeraču ulje uredno do maksimuma.
Trenutno je traktor odšlepan na kraj imanja i u fazi smo razmišljanja....

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
A tek moj mf....

U prijevozu jednostavno stao, izbacio iz brzine
Sada ga je više na A-B reverzeru definitivno nemoguće ubaciti u bilo šta, nejde, a na mjenjaču ako je u leru još ga se može šlepati, ako se stavi u bilo koju brzinu onda je blokiran, bez obzira što je na reverzeru u neutralnom.
I još jedna sitnica, dok je skinut poklopac mjenjača nema ulja unutra, bez obzira što je na mjeraču ulje uredno do maksimuma.
Trenutno je traktor odšlepan na kraj imanja i u fazi smo razmišljanja....
Kako to da nema ulja, gdje onda mjerač ulazi kad pokazuje da ga ima? :scratch:

tihomir-mf

Novi član
Tu od
11 Ruj 2012
Poruka
21
moje mišljenje je da je bolje dati raditi zupčanike kod kušeca nego kod hittnera, je da se mora malo čekati na red ali meni što je god napravio trajalo mi je duže od orginala, a uopće nije skup

Z

Zdravan

Guest
ja imam problerm na mf 3050 prednja vuča ne radi a kad pritisnem gumb u kabini za prednju vucu u instrument tabli svjetli kao da je ukljucena ali ne radi...jel znate sta bi to moglo biti?

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
neki dan sam tek na netu naletio na model 3140. nema ga ni na konedati..
nisam ni vidio ni cuo za njega dok nisam nesto drugo trazio i naletim na naslovnicu nekog uputstva.
sada sam naisao i na video:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=OWIZRA7WHYg[/YT]

majstor ga malo spara :)

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
Kako odzračiti kvačilo na mf3080 ?
Mjenjao sam crijevo, i sad mi neradi kvačilo, kako da to sredim?

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Kako odzračiti kvačilo na mf3080 ?
Mjenjao sam crijevo, i sad mi neradi kvačilo, kako da to sredim?

da znam neznam,ali MOŽDA znam kako bi to moglo ici.
Vozio sam jedan MF 3080 kojemu je propalo kvačilo,tj imalo je zraka,šaltao sam ga na taj način da sam 3-4 puta "napumpao" onda bi kvačilo počelo radit,i onda prešaltao. znači prije svakog šaltanja stisnuo kvačilo 4 puta.
e sad,se nebi moglo ozračit tako da znači negdje odšarafiš malo crijevo i drukaš kvačilom zrak van,dok ono ne dođe na svoje,i onda zašarafiš i to bi moralo biti to.
ja kažem neznam,ali tako sam si ja to nekako zamislio da bi to moralo funkcionirat.

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
pa na cilindru od kvacila imac ozracnik sto posto,i dok budes ga ozracival papuca ti bude propala do kraja,onda dok zasarafis ozracnik nebude ti se papuca sama vratila,nego tak par put zaredom napravi dok ti se nebude vracati pocela

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
imas ispod stepenica sa ove strane gdje su mjenjaci jedan ventil za ozracivanje pored ventila za brze spore......

To je na zvonu ima preko gumenu kapicu ili sesir

Najnoviji postovi

Na vrh