• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MF serije 30xx

• Temu pokrenuo lovrenčić
  • Datum prvog posta

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
da sam ga odmah dao pretresti cim je mjenjac prvi puta iskocio prosao bi sa 1000eura max jer su mu jos lezaji ,sinhroni i zupcanici i bili ispravni a ovako 6000 eura samo mjenjac..

Zeko šta je bilo sa tvojim mjenjačom? Iz kojih je iskakao i zašto?

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
codexnox reci mi sta si napravio sa zracnom instalacijom sa MFa? Prodana? Nismo se bili dogovorili oko cijene, ja sam zainteresiran a ti promisli pa reci cijenu. Mozes i na PP samo nemoj okvirno vec udri u glavu

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
prvo je poceo iskakati iz trece brzine i zvao sam jednog majstora da vidi .
majstor skinuo poklopac i rekao mi da su mu otisli lezajevi i da ne
vozim jer ce se sve raspasti.
ja sam "naravno" nastavio dalje raditi sa njim i onda je poceo iskakati drugi mjenjac za napred nazad i tako sam vozio dok nije jednom potpuno stao .
dalje znate.

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
prvo je poceo iskakati iz trece brzine i zvao sam jednog majstora da vidi .
majstor skinuo poklopac i rekao mi da su mu otisli lezajevi i da ne
vozim jer ce se sve raspasti.
ja sam "naravno" nastavio dalje raditi sa njim i onda je poceo iskakati drugi mjenjac za napred nazad i tako sam vozio dok nije jednom potpuno stao .
dalje znate.

A koji poklopac je otvorio?

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
poklopac sa desne
strane
ispusti se ulje iz mjenjaca i skine se poklopac onaj gdje ulaze mjenjaci unutra

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Mi smo privremeno rješili problem zec-kornjača na našem traktoru. Išli smo tragom struje i došli do upravljačkog modula za transmisiju. Tamo na ona četiri đeka ima jedno 30-ak žica i jedna je bila oksidirala i pukla. To je sanirano, ali sve ostalo izgleda dosta loše, uglavnom oksidiralo i to bi trebalo kompletno reparirati, samo da je nači takve đekove.

Promijenili smo i ulje i filtar hidraulike. Bome je dosta loše izgledalo, crno.

Rancher

Član
Tu od
4 Velj 2011
Poruka
135
Da li netko zna cemu sluzi ova uticnica s slike dolje?
Nalazi se na stoku kabine s desne strane (iznad EHR-a) i gleda prema zadnjem staklu.

Uploaded with ImageShack.us

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Nesto slicno imam i ja, nekakvo napajanje za prikljucne strojeve.

Rancher

Član
Tu od
4 Velj 2011
Poruka
135
i ja mislim da je napajanje za prikljucke... ali nisam na netu nigdje uspio naci utikac koji bi odgovarao u tu uticnicu!
A bas bi bilo zgodno tu ustekati balirku!!!

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
i ja mislim da je napajanje za prikljucke... ali nisam na netu nigdje uspio naci utikac koji bi odgovarao u tu uticnicu!
A bas bi bilo zgodno tu ustekati balirku!!!

12V napajanje je to..

Isto kao i upaljač samo je drugačijeg oblika..

Na svim traktorima imam takav utikač.Na stroju gdje sam imao upaljač utičnicu stavio sam ovakvu da paše..

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
rodiloo,,,,,,,,,

raspala se prednja vuca ponovno na MF 3080....................

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
danas rastavio traktor je napravio oko 250 sati kako je ubacen novi konusno tanjurasti.

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
A u p.... m..... pa ti stvarno nemas srece s njime. E kad ovako nesto procitam zgadi mi se sve! Trebalo bi sada to sve skupa odnjeti Hitneru pa nek vidi sta je napravio.
Daj vidi da nije mozda drugo nest u pitanju. Pa nemrem vjerovat. Ko zna sta i mene ceka imam i ja u IMTu dva zupcanika iz te firme.

Najnoviji postovi

Na vrh