kikic MF kaže:nisu problem nikakva elektronika ni ništa nego ostalo. počevši od ulja u getribu kaj ide pa do filtera koji se mijenja svakih 500 sati i manje ako nije original mf-ov itd. elektronika odlazi kad nije zaštičena. ja sam složio lim i meni nemre ništa više pokidat elektorniku jer mi je trgalo žice na kukuruzovini od brzih sporih. i ti traktori moraju biti 100% u redu od mehanike da bi elektronika štimala. elektronika na rijetko kojem traktoru otiđe. ja sam stalno krivio elektroniku na tom traktoru al nikad nije bila kriva nikakva elektornika. štopali su mi se kanali od ulja filteri nikad nikakvo ulje nije za taj traktor osim originala s pravim diskozitetom ulja i original filteri i sve 100% od mehanike. i sve je super. ja nikad problema s elektornikom osim indikatora brzih sporih brzina on je otišao i njega sam promijenio i sve super. al zato sam ga sjebao s uljima i kojekakvim filterim. pa sam naručiuo ulje iz njemačke za mf original koje me koštalo 350e i filtrer original i nema problema nikavih. mislim barem kod mene
kikic MF kaže:@mike sori al al tako je. daj ti nasipaj u svog zetora ulje bilo koje pa ču te pitati nakon nekog vremena kako če ti se čut getriba i kako če ič i kako će se mijenjat. potrošni materijal npr ulje imaš i kod nas samo kaj je kvaliteta koja ne valja niti za ništa. mf serija 30 ima sinhroniziran cijeli mjenjač i radi na principu elektonike koja je osjetljiva na neko neodređeno ulje i ostale pizdarije. taj traktor radi na principu stalnog pritiska ulja iz getribe koji stalno mora postojati jer traktor drukčije neče ići. blokira itd. imt ti ostane u brzini malo izlupaš po mjenjaču trzneš s kuplungom i to je to ako preradi dobro ako ne popraviš ga u prvoj šupi šerefcigerom(odvijačem) i to je to. dok mf serija 30 je jako osjetljiva na to i vrlo su precizni traktori jer mf je prvi koji ima jednu od najboljih preciznih elektronočkih senzorima vođenih hidraulika na svijetu prema tome to mora raditi nema boga i nije vrijedno to uspoređivati s imt nikako a vi recite kaj got hočete