ma da stoji neznam tko iza njih kinesko gov*o,losi materijali,nikakva toplinska obrada itd...,bolje kupit ovu srpsku,da moze tv radit s njom
Jel mozes saznat koja im je cijena jer sam ja iz BiH???pred nekih mjesec dana dok sam bio u BiH vidio prvi put da postoji mala rolo balirka, evo ova:
Cijenu ne znam, nisam pitao
ne vidim svrhu tako malih rolo bala... prevelike, teške za rućno krcanje a premale za utovarivac i vise mjesta zauzmu u odnosu na kockaste bale rolo bale bi trebala biti minimalno 1x1 (metar puta metar) takvu bi moga da vrti 539 i mali utovarivač na njemu da je krca....
Potpisujem sve! Samo se bojim da 539 neće baš napraviti neku kvalitetnu balu. Urolaće on nešto, al je pitanje koliko je čvrsto može nabiti :scratch
A ove male su definitivno promašaj...:toimonster: Ovdje je jedan iz susjednog sela imao tu malu Volagri rolo balirku. Kad ju je kupio hvalio je na sva zvona. Kasnije je jedva dočekao da je se riješi, sad ima veliku isto Volagri i sa njom je zadovoljan.
ima jedan susjed i uspije ju napraviti zadovoljavajuče.... naravno da je 549 bilo bi puno bolje....
Evo još jedna mini rolo balirka made in PRC.
Cijena: 15000 KM / 7650 €