jel nisu to one za lozu prešati??
balirka koju je ORSIC stavio je Kineska .
rade dva tipa tih mini balirka a cjena jim je 4300/ 4700 € +transport 200-300 € do luke Rijeka
garancija 12 mjeseci
prilažem još jedni sliku
Bas neki dan sam bio u Kondic komercu u Draksenicu i oni imaju u ponudi te male zelene balirke i, balirka i omotac, kostaju negdje oko 7600E. Balirku i omotac nisam vidio uzivo jer su izlozeni u drugoj prodavnici, ali sam vidio balu koju pravi ta balirka i mogu reci da je bas interesantna. Cini mi se da nije nista veca od obicne male bale samo sto je valjkastog oblika. A ova Wolagri balirka sto je kolega gledao u Agrokopu u Kobatovcima mislim da je polovna (ako nisu prodali polovnu i izlozili novu) i kostala je oko 4300E. Ta balirka je izbalirala nesto vrlo malo bala, covjek ju kupio pa vidio da mu je malena i zamjenio za veliku.
ma da stoji neznam tko iza njih kinesko gov*o,losi materijali,nikakva toplinska obrada itd...,bolje kupit ovu srpsku,da moze tv radit s njom
evo jedan dobar video
http://www.youtube.com/watch?v=-ZUqh-kZSUA&feature=related
evo jedan dobar video
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=-ZUqh-kZSUA&feature=related[/YT]
upravo ovakav model balirkice imam u ponudi kao što je ova sa prvog dijela snimke
zanima me koliko ona vrijedi (okvirno naravno) i šta može da radi , pošto vidim da se sa njom pretežno balira u zeleno interesuje me kakva situacija je sa baliranjem sijena .
ovo me zanima iz razloga da bi se mogla balirati trava kroz voćnjak pošto ova igračka može da se nosi na polugama što enormno povećava manevarske mogućnosti traktora u voćnjaku
upravo ovakav model balirkice imam u ponudi kao što je ova sa prvog dijela snimke
zanima me koliko ona vrijedi (okvirno naravno) i šta može da radi , pošto vidim da se sa njom pretežno balira u zeleno interesuje me kakva situacija je sa baliranjem sijena .
ovo me zanima iz razloga da bi se mogla balirati trava kroz voćnjak pošto ova igračka može da se nosi na polugama što enormno povećava manevarske mogućnosti traktora u voćnjaku