treba dosta stvari. najbitnije nosaci prednji i zadnji ,poluosovine obe ,remenica za pogon,sajle za blokade, blatobrani. nosaci sa motikama rucke i sajla i rucica gasa i kvacila
nosače prednje i zadnje mogu bez većih problema napravit i sam..
moram otić nekoliko kilometri dalje ,uzet mire,na frezi jednog poznanika..
i za dan dva su tu..ako ih jeftino ne nabavim..
upravljač isto mogu sam napravit,jedino nisam siguran za mehanizam te blokade jer ih na malom miji nemam, pa nisam siguran, neznam kako izgleda..
..kad ih vidim znat ću jel to mogu napravit..teoretski i freze mogu napravit,ali bi taj rad izbjega ako ikako mogu..
ako ne budu bezobrazno skupe..ako ima kupit šesterokute cijevi,neće mi ni one bit velik problem..
blatobrani su ostali u garaži čovika koji mi je da getribu, nisam ih smatra nešto vridnim jer ih na malom miji nemam godinama,i ne fale mi uopće..
remenice su problem..postoji opcija skidanja s malog kad zatribaju ali to je šugavo..
motor će poslužit tomos dok sve ovo ne posložim a onda ću nabacit nešto, "ekonomski realno",u tom momentu..
ove godine mali mio i muta rade ovogodišnje posle,a ovo bi tribalo bit do iduće godine složeno..šta ranije to bolje,da mi ostane vrimena organizirat radove na osnov novonastalog stanja.moram još saznat koliko se okretaja te getribe vrte..
imam puno pitanja..ima li kupit šesterokutih cijevi,-unutra 28mm, vani 36?mm?
šesterokutog punog tondina od 26mm..i one veće cijevi šta ide na tu, od freza,onu na koju se vare kvadrati za nože,i šta kliže po toj?
vride li još oni cjenici na prvim stranicama ovog pdf-a,prodaju li se djelovi po otprilike onim cijenama?
tamo nisam vidija freze ni djelove istih..
na njuškalu sam naša jednog koji izradjuje noževe za 2-3 eura komad..čak sam se mislija stavit nože na okruglu cijev,na hvadratnu lamu 5mm,zavarenu na okruglu cijev umisto na šesterokutu..na istoj samo rupu napravit šesterokutastom...vidićemo..varim kazaljke od ručnog sata..imam argonski aparat,i ponešto alata..izmedju ostalog i krivilicu za cijevi..
vicko 51% sam siguran
giggle): da će na ovome jednog dana osvanit kipor..ponešto tvojih iskustava bi mi jako dobro došlo..za početak, koliko milimetri ima izmedju sredine tvoje osovine od getribe i sredine osovine od motora..i još jel znaš koji su djelovi isti,4xx,i 600..čisto da znam ako nešto mogu kopirat da ne moram iz garaže..
ova se šalta puno preciznije i urednije ogf mog golfa:icon_redface:
da li se bez rastavljanja utvrdit jel lanac rastegnut i jel u kakvom stanju?danas kafd sam ju očistija od blata i ulja,izgleda pristojno,osim zakrpe na cjevi upravlača