Gledaj Zetor,bez uvrede,ali ti si teška seljačina i to je zaključak kojim sam te pročital od prve i pokazal se istinitim.Pa kaj daviš tu ljude,ajde budi baja na kraju pa idi i kupi novog Audija,a ovak ak misliš da buš faca v svojoj selendri,možda budeš,ali svaki pametan čovek bude ti se smijal.A takve fore znam,natankira auto i razmišlja kolko para ima još i onda dojde v krčmu i dok se rulja razmakne pa ostanu dva,tri pijanci pa časti celu krčmu.Danas manje više svi auti dobivaju po 5 NCAP zvezdica i sigurnost je na nivou.Da je i Mazda stara 10 godina,opet je kvalitetnija nego A6.Pital si za mišljenje i ljudi ti otvoreno govore kaj sam i ja rekel,samo malo blažim rečnikom.A ti si i onak već odlučil kaj buš kupil pa onda pusti ljude na miru.I ja vozim švabu pa kaj sad,trebal bi pljuvati po drugima?Ne,za mene postoje ispravni i neispravni auti.Moj stari je vozil Citroena BX pa se kvaril manje nego Passat td.I kaj sad?
A ZJ ti je rekel kak ima biti,ak razmišljaš da buš imal sudar,onda ti je bolje ne sedati za volan.Evo ti primjera,Toše je poginul v Touaregu,koji je bil novi,jači,veći nego Audi,istog proizvođaća i najmanje važno Švaba.I kaj ti to govori?Da moreš poginuti v bilo kojem autu pa i ako nisi krivac.Neznam opće čemu polemike oko toga svega,možda patiš od nekih kompleksa pa si već sad se došel preseravat kak bi ti kupil Audija.Ja sam ti rekel da me boli ona stvar kaj buš ti kupil,al jednostavno nebreš generalizirati i srati po bilo čemu drugome kaj nije Švaba ili nedaj Bog se tebi ne dopada.
Jedno leto sam ja sa svojim krampom od Golfa išel na more i uredno je bilo na svakih 10 km autoceste parikrano po par Audija kaj su zakuhavali,ljudi dizali haube i plesali oko njih ko Indijanci.Nemoj misliti da izmišljam ovo jer nemam nikaj od toga.
Moj prijateljski savjet ti je da pogledaš malo Honde Accord,Toyotu Avensis,Mazdu 6 i kompaniju.
A o tome da serem previše,ne nije istina,pogoledaj malo kolko ljudi te podržava v tome,a koliko je mojih istomišljenika,jer si ti pital za mišljenje i dobil si ga,a to kaj se tebi ne sviđa,to je tvoj problem,jer valjda si mislil da bu svaki post tipa:Uhh i ja bi ga kupil kad bi imal para,to je super auto i svi bi me zavidno gledali v njemu.E pa vidiš da nije tak.
O održavanju svojeg auta brinem najbolje kaj mogu,on dobiva dijelove boljih proizvođaća,ulje se menja redovito iako sam nezaposlen trenutno,ali stroj mora dobiti svoje makar ja bil kruha gladan.