Ajde ti to kupuj onda,već si ionak sam odlučil,samo si trebal da te još par ljudi uvjeri pa onda ako se nekaj pokvari budu oni krivi,nema veze.Meni su Švabe najbolji do sredine 80-ih,a tu se budu mnogi zmislili Opel Rekorda koji se i danas voze sa 600000 km i više,Mercedesa linije 123 i tome slično.Tad elektronika nije igrala skoro nikakvu ulogu,i bilo je MADE IN GERMANY,a danas nebreš ti govorit o Švabama,jer samo se sklapaju tam,neki ni to.Za današnji VAG se delovi delaju po Meksiku i kojekakvim zemljama trečeg sveta i čudno da piše i naljepnica ACHTUNG.Toyota se dela v Engleskoj,pa ti govori o Japancu.Danas svako svakoga guzi i jedino kaj ostaje je sječanje na stare rage koje su v ono vreme imale ime i prezime i mogel si s kilometra raspoznati o kojem se autu dela.Pratil sam Autoklub redovito od 2001 do ove godine kad sam progledal i zaključil da auti više nemaju osobnosti da su to samo kopije jednih te istih,a kvaliteta se srozala na najniže moguće granice.
Ti si odlučil kupiti tog Audija i ti ga buš kupil kaj god mi baljezgali o tome.Ali nebudeš kupil nikaj drugo nego ime,jer sve te sklopove koristi Škoda Superb koja je klon A6.Ak očeš još veći paradoks 1,9 tdi (101 ks) pumpe duze ti se vozi i u maloj Fabiji koji je nikaj drugo nego utišana verzija 130 ks,a u RS izvedbi broji i punih 130 ks,a frajer na semaforu ti se smije jer imate iste motore,za kojega je on platil puno manje,a v semaforskim utrkama je brži od tebe i lepo ti se nasmije na tvoje "ime".Pazi sljedeće,armature za Audi dela austrijska firma koja dela armature i za Fiat Stilo,pa mi objasni kaj je tu njemačkog.Elektronika ti je meksička,gumice za papučice pedala su ti jednake kak i v mojem Golfu.Dakle da rezimiram.Ti ne voziš nikaj drugo osim "čušpajza" globalizacijskih proizvoda koji se vrlo vjerojatno ni ne sklapaju v njemačkoj i zato te molim,nemoj govoriti više da je Audi njemački auto,nije,čak bolje za tebe,Audi je svjetski auto,pa ovisi kak si zemeš,imaš još i bolju reklamu kad dojdeš pred birtiju.