koliko misliš da je točna ta informacija, da je od 76 do 81 samo 300 zahtjeva?ima nas po inf.sa bodovima od 76-81 oko 300 i nesto,sad to ovisi koliko bodova ce djelatnici utvrdit,bit ce povecanje novaca,mozda ce novac ici iz novog programskog razdoblja za povecanje alokacije
Ma to se lako provjeri. Samo da ima ovdje netko s 75 i da nazove i pita na kojem je mjestu. Ako je stvarno 300-400 uz malo sreće povećanje alokacije moglo bi pokriti sve s 75+kad bi se to sve gledalo ako je vamo medu 320 bilo puno odbacenih projekata onda vjerojatno ima jos takvih projekata i kod ovih sa manje bodova
To bi bilo super i kamoli sreće da se to desi. No obzirom da je ministrica rekla da morate raditi preraspodjelu između ostalih natječaja gdje bude viška znači da na 6.2. nema više para izuzev ovih 120 milja.ja bi volio da svi produ ali tko zna hoce li ministrica rijesit novac,napisala je da rade na tome vidjet cemo
Također može i na 01/6002960043221129
jel znaš možda koji si točno ispod crte? Puno mi djeluje 150 mjesta ispod sa toliko bodovadanas pito u ministarstvu gospodu o povecanju sredstava,nema pojma.poslo sam upit gospodi ministrici o povecanju sredstava sad cekam odgovor.ja imam 79 bodova i 150 sam ispod crte tj.u obradi je 320 projekata ja sam 470