E pozdrav care .. ja imam 76 bodoba (imao sam 80 al su mi nesto zbog adrese odbili na početku,sto isto mislim da nije uredu )Znači trenutno su u obradi (po onome što ja znam) projekti sa 77 bodova. I tu je kraj prema trenutno raspoloživim sredstvima. Može još max 1 bod ići dolje. Dakle, obrada je blizu 100% ako računamo samo one koji prolaze prema trenutnoj alokaciji.
Iako ne bih se čudio da spoje natječaj koji je bio planiran za 2021. sa ovim postojećim i povećaju sredstva. Neki natječaji iz drugih mjera su već trebali biti objavljeni u 1. kvartalu, a do sada ništa nije objavljeno, tako da bi ja rekao da je to najveća šansa za ljude sa manje bodova
Ovaj na dnuPozdrav, da vrlo je neozbiljno da nas drže u neizvjesnosti toliko dugo.
Ove još i razumijem, imaju stvarno ogroman broj prijava, ali zato je trebalo objaviti inicijalnu listu, redovito ju ažurirati i da ljudi znaju na čemu su...ali da lagovima treba više od pola godine da obrade po 100 prijava, to je nešto nepojmljivo.
Kao da je pola godine u bavljenju nekim poslom malo, valjda ništa drugo nemamo za raditi nego čekati...
Ali što se mjere 6.2.1. tiče pošaljite mail na donju adresu pa će vam reći na kojem ste trenutno mjestu na listi.
Ja sam prije neka dva tjedna bila 510. i sad opet ne znam ima li možda ipak još šanse da upadnem. Trebala sam pitati koliko još ima uopće nepodijeljenih ugovora. Glupo mi je pak sad opet nešto pitati, pa ako će netko pitati za sebe, pitajte i koliko još uopće imaju ugovora za podijeliti i objavite ovdje- bolje ćemo tada znati na čemu smo.
Uprava Ruralnirazvoj <uprava.ruralnirazvoj@mps.hr>
Evo ja sam im pisao i pitao sam i to koliko je ostalo slobodnih projekata ..Ovaj na dnu
Ako je engleski ne mora biti prevedeno. Što se tiče ostalih troškova, troškovi carine i dostave ti neće biti prihvaćeni.Ako netko zna možda, u vezi ponuda iz vana. 78 bodova, dopuna nakon cca 2 mj. obrade - imam u projektu nešto s amazona što jednostavno nisam mogao naći u RH, pa sam samo naivno zalijepio sliku košarice sa iznosom. Ali oni traže neobvezujuću ponudu (mislim, što je košarica u online shopu nego neobvezujuća ponuda al dobro....) Poslao sam selleru zahtjev za ponudom, pa me zanima ako mi pošalje istu, da li mogu to njima poslat na engleskom ili treba nekakav službeni prijevod? predpostavljam da ostali troškovi (dostava, carina) nisu prihvatljivi troškovi?