Mate Marušić
Član
- Tu od
- 10 Sij 2020
- Poruka
- 91
Kad prije? Zahtjev je tek danas uzet u administrativnu obradu.
Ja vas kužim i u potpunosti se slažem s vašom zdravom logikom.. Ali pravila su pravila a vi sada vidite.. Bolje poslati mail apprrr.u i kasnije se pozvati na njega ako netko u kontroli bude cjepidlačio.. Nego na svoju ruku uzeti nešto jeftinije.. Kako kolega @Marko355 kaže fino ih nazovete i s njima se dogovorite da u računima sve štima.. A o tome što se radi s kupoprodajnim ugovorima svi znaju sve ali to nikog ne zanima.. gleda se papir a papir trpi svašta.. lp i sretnoNe bih rekao. To znači da tko je pisao da će kupiti motornu pilu Husqvarnu mora čekati da prođe trenutna akcija od -500 kn. Ili da se ništa ne smije kupiti na bilo kojem sajmu jer se tamo dobije sajamski popust, već se mora kupiti po punoj maloprodajnoj cijeni.
A svi oni koji kupuju polovne traktore baš ih plate koliko su napisali u kupoprodajnom ugovoru i država od njih ne dobije ni lipe poreza, a mi koji kupimo novo za 110000 kn, a u tome je PDV 22000 kn, nas će izbaciti iz natječaja jer smo kupili STIHL FS 460 CEM na popustu od 15 % i STIHL ASA 85 na popustu od 13 %, samo zato što nismo potrošili svih 15000 €. Ja sam konkretno potrošio 134000 kn, u poslovnom planu je 114000 kn. Traktor je poskupio a STIHL je na popustu i sad će me po vama tražiti da vratim novce od prve rate jer nešto nisam platio 8500 kn već na sajamskom popustu od 15%.