Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,491
A ako je sva dokumentacija ispravna i ne treba dopuna.
Ja dobio poštom u ponedjeljak, potpisao i vratio preporučeno. Te se čeka uplata prve rate...
tako i ja,, sad, kad će ta prva rata
a jel si moro nešto potvrdit u agronet-u, jer od potpisa ugovora i slanja u Agenciju prošlo 2 mjeseca i još ništa nije sjelo?Pozdrav, pitanje jedno... sredstva su sjela tj prva rata. Zanima me ukoliko ja izvadim novce Van dal oni možda imaju uvid u račun da su sredstva uzeta i da bi trebao biti red za slanje zahtjeva za isplatu druge rate. Pošto dolazi ajmo reći možda škakljiva situacija vezano za financije, ja bi htio te nove izvaditi. Imam u planu drugu ratu zatražiti u slijedećog godini.
Moguce je kupit kombinirku, osobno poznam covjeka koji ju je kupio s potprama od EU. 😁Živim na takvom terenu, gdje bi se moglo jako puno krškog prostora privesti svrsi poljoprivrede, i sam nekoliko čestica imam u naslijeđu takvih, i sad kažem ja čovjeku koji mi piše program da stavimo manju kombinirku, jer to bi bilo sredstvo kojim bi se te površine privele svrsi, a i aplicirao bih za još takvog državnog zemljišta, kaže mi ne, jer to nije poljoprivredni stroj,i naravno to je točno, ali ja ga pitam s čim bi on to odradio, odgovara mi slažem se ja s tobom, ali isto to treba objasniti onom tko postavlja uvjete natječaja.