fila55
Član
- Tu od
- 2 Stu 2016
- Poruka
- 81
Onda superJa sam čula da je dosta. Početkom godine da ih je bilo preko 2.000, a do kraja prvog sigurno ih je bar još 1.000 bilo. Ali to je onako off the record, nemojte ne uzimat za riječ.
Onda superJa sam čula da je dosta. Početkom godine da ih je bilo preko 2.000, a do kraja prvog sigurno ih je bar još 1.000 bilo. Ali to je onako off the record, nemojte ne uzimat za riječ.
Dobio sam već 2019., a tada sam dobio isplaćenu i 1. ratu. No, stjecajem okolnosti, tek sam sada predao zahtjev za isplatu druge rate (doslovno zadnji dan) i sad čekam da me netko kontaktira za provjeru prije isplate te zadnje rate.ASD dalisi već dobio riješenje?
Hvala! Još jedno pitanje (ili dva). Na objekt (u kojem se nalaze strojevi) mora ići tabla/naljepnica/što već bez obzira na investiciju ili se objekt označava samo u slučajevima kada se radi na izgradnji/rekonstrukciji objekta? U mom slučaju je bilo samo nabava opreme (traktor + prikolica). Ti si već to sve odradio i imao kontrolu?Greška. Strojevi se označavaju naljepnicom bez te rečenice. Moje naljepnice su 9,5 x 14 cm
Na objekat ide veća naljepnica, na kojoj mora biti udio sufinanciranja, moja je malo manja od A4 papira.
Za oko 2-3 mjeseca od podnošenja dođeš na red. Ako je sve ok, javit će ti se kontrola. Isplata cca 2 tj nakon kontrole.Znam da je ovo pitanje bilo negdje na prijašnjim stranicama, ali ga ne mogu naći, pa zato ga ponavljam... Koliko se čeka od predaje zahtjeva za isplatu zadnje rate do kontrole te onda opet do isplate? Zahtjev sam predao prije cca. mjesec i pol, ali mi se do sada nitko nije javio - ni na mail, niti putem agroneta, ni poštom.