Pola dobiješ odmah, pola nakon što završiš sve iz plana. Meni je danas stigao poziv da dodjem na potpisivanje ugovora u Požegu, pošto mi nije baš zgodno tražit ću da mi ipak pošalju kući poštom...Nisam do kraja proucio sve uvjete mjere...jer tek krajem druge godine ce ici novi natjecaj...al zanima me, moras li sve financirat prvo sam pa onda dobijes povrat ili mozes cekati da dobijes novce pa onda napravis sto si planirao?
ne smiješ započeti projekt prije prijave na natječaj, a kasnije ako ideš u realizaciju prije odobrenja, ideš na rizik da ne dobiješ sredstva ako ne prođeš, ali oko isplate nema problema ako je realizacija u skladu sa prijavljenim i kasnije odobrenim projektom. Dakle riskiraš i da ti neka aktivnost na kraju nije prihvatljiva ako prilikom prijave nisi dobro proučio sve uvjete prihvatljivosti i projekta i samih akivnostiNisam do kraja proucio sve uvjete mjere...jer tek krajem druge godine ce ici novi natjecaj...al zanima me, moras li sve financirat prvo sam pa onda dobijes povrat ili mozes cekati da dobijes novce pa onda napravis sto si planirao?
Ne košta Vas ništa da se prijavite u AGRONET, odete na RURALNI RAZVOJ i onda kliknete na Odluke. Tko zna, možda Vam nisu priznali neke bodove55 bodova. Nisam ni pogledao odluku, konzultant je prihvatio i javio mi da je stigla. Vidjet ćemo šta će biti. Za sada sam stao sa investicijama, makar sam već nestrpljiv i riješio bih to što prije da ne razmišljam o nabavkama...
Dobio sam poziv za potpisivanje ugovora u Požegi. Nije mi baš zgodno niti blizu pa sam tražio dostavu poštom. Ja sam već duboko u projektu, pogotovo sada kada znam da ugovor dolazi. Nadam se što prije to riješiti, zaboraviti, i javiti se na neki drugi natječaj...Ne košta Vas ništa da se prijavite u AGRONET, odete na RURALNI RAZVOJ i onda kliknete na Odluke. Tko zna, možda Vam nisu priznali neke bodove