Dvoosovinske prikolice 5T su mi interesantne, ili jednoosovinske 4T...
Dvoosovinska je bila izlozena na sajmu u Gudovcu, 5T, dvostrani kiper, zracni uredjaj, mogucnost prikapcanja druge prikolice, povisene stranice, otvaranje stranica odozdol...
Cijena koju su mi dali je bila 52 752 Kn a tu je uracunat PDV, ali i sajamski popust, za koji su mi rekli da je oko 10%. Posto to prelazi "magicnu brojku" (kako ju ja nazivam) od 40 000Kn, znaci da dobivam povrat kapitalnih ulaganja, te bi ta prikolica ispala oko 100€ skuplja od jednoosovinske 4T... A, to je vrlo dobra trgovina...
Prikolicu smo ja i dvojica kolega temeljito pregledavali, otvarali, zavlacili se pod nju, i vrlo mi se svidjela. Sistem zatvaranja stranica je zanimljiv, i nemoguce je da se nesto uglavi tamo, ili da zaostane zrna da se stranica ne moze zatvoriti..
jedina mana koja to i nije, je nisko postavljen cilindar za kipanje, koji je jednako nizak kao i osovine, pa ako se prelazi preko nekog pregiba, ne gine mu otkidanje
Sad gledam neke druge konkurentske proizvode koji bi mi mogli biti zanimljivi, a da imaju cilindar bolje postavljen...