• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MLAZ prikolice

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,394
Ni nemoj skidati. Jesu li klipni ili membranski cilindri na njoj originalno? Predložil sam ti da ugradiš hibridne cilindre upravo radi toga da nemaš komplikacije s polužjem.

Ne bu baš, ak je onaj mali cilindar za kočnice. Trebal bi jednoga na svakoj osovini jer on ima malu silu, a i osovine su ogibljene pa bude sajla mijenjala duljinu pri kretanju po neravninama. Cilindri bi morali biti na osovinama.
 

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
974
Mislim da je po izgledu gore klipni cilindar.
Cilindar je ovakav kao na slici s oprugom. Napravit ću dulje vage tako da će imati dovoljno hoda da može napeti sajle koliko se osovine pomiču.
Nešto će se već smisliti u hodu kad se bude radilo na tome.
 

Prilozi

  • 166111.jpg
    166111.jpg
    12.8 KB · Pregleda: 2

Najnoviji postovi

Na vrh