nowke:Ajde molim te malo pročitaj pravila foruma! Kako si počeo,ne gine ti hlađenje od nekoliko dana..
trazio sam al nisam nista nasao sta sam prekrsio ????
Čovjek hoće da ti kaže da prvo odeš u temu "Predstavite se" i tamo napišeš nešto o sebi.
da ozivim temu...sta se moze kupiti za jeftine novce
jesi dobio s spidom kolica za heder
dobar dan dali zna netko neku firmu koja prodaje traktore na daljinsko upravljanje i dostavlja ih a da nisu preskupi?
nemogu gledat video kaj si stavio, al gdje si nabavio te modele
fendta sam kupio u KTC-u u krapini dobio sam i 5 bradi plug al sam ga skratio na 2 brazde a ovo ostalo sam sve sam svojim rukama napravio
neki priključci su loši neki dobri
sam si napravio!? svaka cast! e bas mi je zao sto nemogu vidjet!
ja bi nest ovakvo:
http://www.tractorpool.co.uk/detail...plements/Fiatagri-880-DT-Pininfarina/1471781/
eh,i ja bi to skupljao da imam viška para
imam jednog frenda u italiji,ima bruder modele 1/16
potrosio je preko 7000 eura na to
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=vNmHfdyq8gQ[/YT]
ma ja nebi skupljao,ja bi sam taj jedan model! zato kaj je u garazi u prirodnoj velicini, pa nek bude jedan i u kuci,
pa taj frend ti sigurno skuplja one, malo skuplje modele, po 100 dolara, vidis da je ovaj ko sa vasara, zato i kosta 30 eur
bokte za 7000eur kupis pravi traktor, i to veci
dosta povoljno za "kolekcionare".
sta ja znam pa kad to kupis nije novac bacen! to se i dalje može prodat
zgodno je to za imat, samo dosta tesko nac, te izlijevane metalne
bruder su plastični
kad je dosadno znam se tu i tamo poigrat na svojoj mini farmi al sad kad sam kupio laptop igram LS 2011 po cijele dane xD
a bilo bi dobro i da imam ove zeljezne
bruder plasticni a onakve cijene!? bezveze! e pa hvala na informaciji jer nisam bio daleko da si narucim, nak iz igre! pa ove željezne bi ja,kad jednom odem tak da imam uspomenu na svoju farmu! a neznam gdje to nabavit, takvog sam kod kolege vidio fendta željeznog, a on kaze jebiga kad nemrem pravog kupt zadovoljit cu se ovim