muka je kod nas sto sve kineske uvaljuju. ja sam sad miran sa kaisima ako je iole kvalitet, skoro sam zamenuo jedan i ni dva dana nesastavi. puce na sastavu. kvalitet jednak 0.
Moja vučna je 60 cm i čak i u prvoj sporoj joj je teško u dubljem frezanju bašće, ona sam prvo skinio jednu motiku, pa nakon izgorenog ispušnog ventila još jednu motiku,sad sam frezo sa četiri motike znači 40 cm jer svaka je motika 10 cm , u idealnim uvjetima može ali dosta često uvjeti nisu idealni, plus je kod nas zemlja teža za obradu. ove novije honde sa g 200 motorom nisu više kvalitetne kao one iz osamdesetih. neznam ove nove sa gx motorima kako su se pokazale
Pozdrav forumaši,
nabavio sam mio hondu f400 (polovnu), poslao čovjek iz varaždina za zadar.
Do sad sam radio samo s nekom malom kopačicom od 3.5 ks pa o ovome nemam pojma.
Dobio sam noževe i strižnu kosu samo sve to treba sastavit.
Igrajući se malo po dvorištu (nakon stavljanja kotača), ubacio sam je u brzinu dok je bila ugašena (nemam pojma koju) i sad ga ne bi Majka Božja vratila u ler. Jesam što zeznuo? I dajte molim vas recite kako se montira strižna kosa?
Montirao sam je nazad, e sad di spojit remen i remenicu što imam uz nju? kad se gleda motor od sprijeda remenica od kose je na lijevu stranu ali di stavit drugu remenicu????
Hvala