Kupujem motokultivator.
Sluzio bi za oranje i frezanje vrta.
Gledam Honde f600, a ono sto mi je jos upalo u oko je Labin Progres Junior 7ks benzinac.
Zanima me koji je bolji i po cemu?
ne znam dali ti uopče možeš montirati kotače jer je to kopačica ali ti je to odličan stroj za frezanje i međuredno frezanje kada smanjiš širinu motika
Stigla danas nova bobina poštom: 260 kn + 30 kn dostava.
Al sam se namučio dok nisam došao do čovjeka, koji inače može nabaviti dosta dijelova za mtk povoljnije nego u servisima.
Ako kome zatreba kontakt nek se javi na pp.
Dobar dan zanima me imam HONDU F-600 G-200 Pa me zanima jedno pitanje onaj filter za zrak dali se u njega sipa malo ulja.pomozite mi :^):
Možeš i spužvicu onu oprat u benzinu i ocijedit i ostavit da se osuši na zraku , i onu posudu di dolazi ulje isto oprat u benzinu.
Kupio sam ja novu tu spuzvu Pa sam i stavio malo ulja napunio one jarke sto ima unutra.I jos me zanima posto sam si kupio frezu a neznam nist o njoj pa me zanima ja kad krecem mislim kad gurnem onu spojku da zategne remen on zašlajdra dali je to normalno ili nesmije tako ja mislim da on bi trebao polako krenuti...
hvala vam svima a sta znaci ako puca iz auspuha kad iz velikog gasa smanjim do kraja.:^):