Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Budeš otvarao diferencijal?
Koliko te izašlo sve skupa?Ipak je lamela bila problem,kupio sam odma i korpu i lamelu,radi sve ekstra 😀😀
Mala mu je ova prikolica 😔😔 ovo je zmaj od mtk..Ja sam danas nešto betoniro pa je prifalilo pjeska iz jednog dvorišta u drugo hehe
View attachment 25365
Ako mast ne izbija na tom kucistu, probajte malo natopit naftom. Malo na kist i ocistit. Vjerovatno zemlja prasina i sve se zacepilo. Mozda je mazalica preslaba. Stvarno neznamKoliko ja znam to je za podmazivanje samo tog vanjskog djela. Za podmazivanje zupcanika ide hipenol 90 u getribu, vjerovatno plasticni cep. Tak je meni na specijalu 14 konja
Moj ni nema tih mazalicaJe li ovo jedini način za podmazivanje ili ulje iz mjenjača ipak dođe do gore na poluge?
Pitam iz tog razloga jer su kanali očito začepljeni, mazalica nabije veliki tlak ali mast ne prolazi. Mijenjao sam i ove spojnice ali ništa...
Je li ovo jedini način za podmazivanje ili ulje iz mjenjača ipak dođe do gore na poluge?
Pitam iz tog razloga jer su kanali očito začepljeni, mazalica nabije veliki tlak ali mast ne prolazi. Mijenjao sam i ove spojnice ali ništa...