a jesi seko prstenove sto drze lezaj. kod nas ih nema novih moraju se praviti i to cipom na vruce da se nabiju . zbog toga sam izbegao a jos jedan razlog ima.ta stara anker ploca je drugacija na delu koji pritiska lezaj. mora da ostane bar deo koliko hvata lezaj. pa na taj navariti ladinu plocu. napisao sam dva puta bas opsirno ali ovde nece da primi i izloguje me. ja se ulogujem onda nece da me prebaci na forum. tako da su objasnjenja otisla bogu na ispovest. ako ti jos nesto bude nejasno pitaj slobodno. treba da uradi jok koju sliku jer nije mogao zbog vejavice isterati a tesno u garazi.bice i to da vidis polozaj pedale i koliko je zgodnovica puno hvala sve je jasno, poznam to otprilike ali je lakse iz iskustva proveriti.
samo bi ja vadio polu osovinu pa stavio plocu i olakso to seckanje to sam vadio menjo semeringe bez problema.
nesecam se sad tog prstena koda nema neznam bilo je davno,i na to ide ladin dobos a na njega redukciona ploca za felnu?A sto kolega rece boji se sajli to je tacno,to sam ja izbacio davno pukne mi pod punom drva i ugradim 8 sipku direktno do poluga. nema vise sajli,
treba da je na svim .tako je i na ladinoj. kad izvadis poluosovinu videces.po pravilu nemoguce je da taj prsten ide lako.to je princip isti kao prsten zamajca na vruce se skida.do je donja upora lezaja . ako ide lako poluosovina ce izaci sama pod teretom napolje.izvadi je van i lakse ce ti biti iseci ukrug ank. plocu i vrati. ajde bas slikaj kad budes rasturo. mozda je drugacije resen lezaj ali....... cisto sumnjam .morao bi biti zajedno na poluosovini kad je vadisto da lakse koci i bolje,nego mi se cini da ja nisam vadio lezaj poluosovinu jesam dal je sve isto na starim il novim moj je 85 dal bi. uostalom nije to problem brusilica i aparat sve resava:rolfer:
[
samo bi ja vadio polu osovinu pa stavio plocu i olakso to seckanje to sam vadio menjo semeringe bez problema.
nesecam se sad tog prstena koda nema neznam bilo je davno,i na to ide ladin dobos a na njega redukciona ploca za felnu?
A sto kolega deex rece boji se sajli to je tacno,to sam ja izbacio davno pukne mi pod punom drva i ugradim 8 sipku direktno do poluga. nema vise sajli.
a razmisljam o volanu isto volim ja to da nadogradim samo da nije kosto jeste. dal je izdrzljiva glava upravljaca od lade il od tama naci?
Pozdrav, komšija!
Što se volana tiče najlakše ti je ugraditi glavu upravljača od Lade, tristaća, 125PZ-jca, sve su iste, a ekstra su jake i izdržljive. Mada se meni čini da je PZ-jčeva ipak najkvalitetnije urađena. Kad nabavljaš glavu uzmi sve uz nju, i kardan i točak volana i vezne limove..
slicna ti je od mercedesa 123, opel rekorda, moskvica, fiat 131, 132, ardjenta itd.. sve su na isti fazon. imao sam godinama par komada i sve skoro sam bacio na otpad. nikom nisu trebale .komso sajle sam odavno izbacio,sipke 8 direkt od papuce do anker platne,prikolica je imtova sa 16-icama. moram reci supiju na otpadu da mi ostavi neku glavu upravljaca,tesko je za pz. naci.
U principu može svaka da se namesti. Ja sam koristio jedno vreme fićinu, al je nejaka i brzo strada.
nece zaribati ako ima ulja ali je teze motati nego obicnu.video si kad ugasis motor koliko je te servo volane teze motati. imaju oni i obicno kuciste volana radi meko skoro ko servo.davo mi covek od mercedesa dal 132 il123 nebitno neznam al ima pomaganje sa servom, e sad dal bi valjala bez serva nebi ga znao nasuvo.
mislio ja to da uzmem da pravim servo na traktor,al neki kazu da nisu izdrzljivi po oranju izem li ga i auta drndaju po rupama sluze,ma obicnu neku naci za motok.
Nema logike sinhro glavu koristiti kao mehaničku (a i šteta bi bilo), a za traktor zašto da ne. Ima ih puno ugrađenih na toma vinkovića pa služe dobro.mislio ja to da uzmem da pravim servo na traktor,al neki kazu da nisu izdrzljivi po oranju izem li ga i auta drndaju po rupama sluze,ma obicnu neku naci za motok.
Pozdrav
ja imam orginal kardansku prikolicu pa ako bi neko to mogao poslikat iz malo više kuteva način na koji ste riješili dodatno učvrščivanje kardana na sredini s ležajom , jako bih bio zahvalan.......
Unaprijed zahvaljujem