a jesemti,nisam se sjetio....:mur:lomu mjenjač ako voziš dugo sa jima a kodnas tog nije bilo iako su ljudi vozili sa njima
MTD mogao si posuditi ovo lito kod mene
1-podbaci nešto pod njega,kakav komadić lima,da ga poravnaš,tako sam ja.Nego narode jos 2 pitanja da pitam pa odoh u krevet.
Noz ispred pluga da li treba biti strogo u ravni vrha pluga ili moze biti malo pomaknut u desno? Na ovom mom prevrtacu originalni noz iako je prav fino nekom vragu ne stoji u centru sa ivicom pluga nego je malo kao uvucen.
Drugo pitanje...Da li se prilikom lamele nesto posebno namjesta ili se stavli samo i to je to. Naime ja sam radio generalku na motoru pa skidao motor. Posle sam lamelu stavio na onaj zamajac, stavio korpu na nju...pridrzo prstom malo lamelu zatego korpu stavio motor na mjenjac. E sad ovih dana nikako da ustimujem kvacilo. Koliko god zategnem sajlu tesko mi salta krci...a opet pusta tek pri kraju kvacila.
Pa ili sam ja tu nesto debelo zajebo kad sam montiro korpu ili mi je lamela se istrosila. Mada mi je ojnako solidno izgledala bem li je...