• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

ChykaKure

Aktivni član
Tu od
4 Velj 2013
Poruka
284
Ma sve je to u redu, al brate, dvaput je dvaput... Ajd probaj iščeprkat negdje. Ne znam pašu li od ovih srbijanskih FMMova, vidim ih na fotkama većinom sa farovima.

tomo826

Novi član
Tu od
6 Lis 2015
Poruka
11
Za sutra najavljuju snijeg, ja sam spreman... Danas malo podmazivanje i priprema za sutra... Ima da ko batman pojedem sav snijeg :icon_e_biggrin:

IMAG1465.jpg
[/url][/IMG]

superspecial

Član
Tu od
6 Tra 2015
Poruka
45
Narode pozdrav.
Pitanje,dali vucna freza od Goldonina paše na SS-a ?

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Kako to da su veliki kotači na njemu, koristiš samo za grtalicu ili? Jer neznam kako ti kotaci utječu na podmazivanje motora ako freza je jako nagnut.
SS koliko ja mislim trebali bi pasat, barem od ovih novijih ko sta je moj serija 140...

tomo826

Novi član
Tu od
6 Lis 2015
Poruka
11
Takvi kotači su na njemu otkada ga imam, a to je već 20 godina... Jesu serijski ili ne, neznam... Možda je prijašnji vlasnik nešto kemiajo ili ne neznam. Ima još jedan takav kod mene u susjedstvu, ima iste takve kotače. A inače ga koristim najviše za košnju trave sa roto kosilicom i za frezu za snijeg. što se tiče nagiba motora, sa podmazivanjem nemam nikakvih problema, doduše na kosilici je malo, ali skroz malo više položen, tj. horizontalniji, i radi već 20 godina bez problema

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Koliko vidim na slici,to su kotači od specijala 12",a to nije serijski sigurno.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Ja na moga ne zelim stavit lampe da nebi moro i po noći radit hehe

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    69.7 KB · Pregleda: 99

tomo826

Novi član
Tu od
6 Lis 2015
Poruka
11
Koliko vidim na slici,to su kotači od specijala 12",a to nije serijski sigurno.

Stvarno nebih znao, ovakvi kotači su na njemu već 20 godina, takav je kupljen. Glavno je da on obavlja sve poslove bez greške, a za kotače manje-više je nebitno :icon_super:

tomo826

Novi član
Tu od
6 Lis 2015
Poruka
11
Što ti nije malo prebrz sa njima?

Za košnju trave mi je taman, roto kosilica u drugu brzinu i udri... Freza za ralicu u prvoj, malo jači gas da se kardan brže vrti i opet je dobro :cool2:

zoli83

Novi član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
5
Dobar dan nov sam na ovom forumu.Zeleo bih da kupim motokultivator goldoni ili labina od 14 ks pa me zanimaju kakvi su to kultivatori izdrzljivost,dal se cesto kvare,jer ja bi koristio iskljucivo samo za oranje i frejziranje.Kupio bi polovne jer za nove nemam bas para.Hvala unapred,pozdrav

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,766
Dobro došao na forum #zoli83. Za početak bilo bi dobro da napišeš par riječi o sebi u temi "predstavite se". Labin je dobar mtk. Možeš si pročitati temu od početka, dosta je napisano o tom mtk.:(hi):

zoli83

Novi član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
5
Duze vreme se bavim sa oranjem i frejziranjem basti i za sad imam dva mk imt 506 jedan mi sluzi za oranje a jedan za frejziranje.Sa frejziranjem sam zadovoljan al sa oranjem ljudi kod kojih orem bi zeleli malo dublje od ovog do sad sto sam orao zato trazim nesto jace jer je po meni imt 506 slab za oranje i gde je tvrdje moram da poguram al ako tako nastavim necu daleko dogurati.

To su baste koje obradjujem i ima drveca i tesko bi mi bilo sa toma vinkovicem da radim al kako sam gledao na netu uzeo bi labina ili goldonija kao sto sam vec napisao izgledaju mi dobro a i lepo vidim da se sa njima radi i oranje i frejziranje.Zato sam mislio malo da se konsultujem sa ljudima koji su vec radili sa tim mk ili ih jos i imaju.Prednosti i mane.

Posljednje uređivanje od moderatora:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ja sa svojim specijalom orem,frezam,okapam i vadim krumpir,i naravno imam kardansku prikolicu. Dok se ne privikneš na njega budu malo u početku boljele ruke jer traži čvrstu ruku,naročito za vožnju.
Što se tiče oranja i frezanja,ako zemlja njie teška bude išlo bez problema. Mali je potrošač ali zato u frezanju popije jer mora raditi pod većim gasom.

zoli83

Novi član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
5
Hvala na savetu sto se tice cvrste ruke nije problem naviko sam,al dok se normalno neuhodam posle ce biti lakse.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ma budeš vidio da je lakše raditi s njime nego sa skakavcem.

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Imam pitanje. Gdje bi bilo za kupiti diza za lombardini motor 12 ks, stariji model?

Najnoviji postovi

Na vrh