• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Sa prikolicom sam ga cjenio 2000 a dogovorila se za gotove pare i donio je 1800e bez reklamacija.Ne znam za koliko idu drugi koji su po oglasima ali slično ih cjene.Koliko su stari imaju dobru cenu kao i TVei dok mute,honde,imt i labini benzinci imaju dosta manje cene.Dobru cenu imaju i mute sa difom i dizel motorom dok ostale se dobi za male pare.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Moj nije za trke al ide ko formula haha da da profesionalni trkači hehe a steta meni je od abartha bas bio zakon sa onim felgama i svime nebi se posramio da ideš na trke sa njime hehe, a koliko vidim ti ga nisi ni koristio jer radis sve sa tv

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Prije dok nije bilo TVa je bio više korišten, sad samo koja trka do birtije i natrag pa koji manji prevoz.Taj SS drugog priključka osim prikolice nije vidio zato ga je i meni žao ali je.. ga ponestaje pokrivenog placa za sve.

superspecial

Član
Tu od
6 Tra 2015
Poruka
45
ja sam svoj drzo u oglasniku godinu i pol. bez prikolice za 15 tis.samo sam striznu kosu imao od prikljucaka...takoder nista drugo nije radio osim rijetko kosio i vuko nekad prikolicu al bez kardana.
stajo je dobrih 5 god.mozda i vise u garazi...totalno neiskoristen stroj...mislio sam ga prodat i uzet mali traktor ...ili tomu ili malog fergija ...rusa....
eto naletila povoljno prikolica...
i sad mi nije vise do prodaje naravno ako mi se pokaze za moj teren dobar.
al da sad prodajem ispod 16 tis. nejde.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Mnogo ga cijeniš s obzirom da nemaš priključke.:icon_e_surprised:
Mene je moj došao 5000 kuna,samo sa frezom,a prikolicu kupio naknadno za 4000,ali orginalnu.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Prije par gdina imal sam ponuđenog SS-a, s LDA510 motorom, okretnim rucama, frezom i 15" kotačima za 10t....i bilo mi je skupo :D:
Istina je da mi ne treba.

Posljednje uređivanje:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Od mene je otišao jedan s takvim motorom,sa frezom i prikolicom za 12 000.

superspecial

Član
Tu od
6 Tra 2015
Poruka
45
moj ima isto LDA510 motor.
Medutim gledam ih po oglasniku nema ni jedan a da necem vrijedi ispod 10tis. ako su prikljuci navedeni idu od 12...15....pa nadalje...
zvali su me prekupci pa daju nemoralne ponude.. tipa za 500 eura ...ili zamjene za pvc. stolariju do soma eura...
iskreno je da je star stroj...al sve ispod 10 tis. za sami stroj je nemoralno.
ako ga netko uzima npr. da mu treba kao igracka...kao meni...njemu je puno i soma.
Ako se uzima za rad onda ima svoju vrijednost.
Slican novi stroj te jacine i kvalitete bilo kojeg proizvodaca nemozes naci ispod 15 tis. nigdje.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

insomniacro

Aktivni član
Tu od
3 Velj 2015
Poruka
137
Ja sam dao u 3 mjesec za
goldoni ss 140 (3ld510) sa elektro paljenjem 1000€
ostalo je kupljeno odvojeno jer je koristen samo za vucu prikolice

freza (također original goldoni) 2000kn
okretni plug sa prikljuckom 900 kn
željezni kotaci za oranje (novi) 400kn
podvozak za kopacicu 400kn
+ malo gnjavaže oko pituravanja

Stroj je u super stanju , ne trosi ulje ne dimi....

p.s
di se mogu nabavit poluge za ukljucivanje blokade i freze(bivsi vlasnik je skinuo one produzetke sto idu gore do rucki jer to nikada nije koristio)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Dečki, obratite malo pozornost na način pisanja.
Vidim da ste se opustili, jer dugo ne prigovaram :)

Na početku rečenice idu velika slova, na kraju točka itd.
Pasusi iste rečenice se odvajaju zarezima, i da dalje ne nabrajam, sjetite se osnovnog pravopisa.
Ove višestruke točke između rečenica nisu dozvoljene.

Posljednje uređivanje:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Ma jeb... pisanje, obratite pozornost kako vozite formule hehe moja je i danas radila

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    80.7 KB · Pregleda: 203

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Koliko vidim goldonac ti je čorav na oba oka,trebaš mu stavit kakve naočale.:icon_fU:

pimorje40

Član
Tu od
23 Tra 2013
Poruka
154
Imam Superspec. Green i sad mi je otisao akumulator - ali stane samo neka glupa dimenzija 220-130-200 sad je na mjestu Bosch koji mogu dobit po narudzbi za 550 kn - koji vi koristite?

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Haha a maska je bila dosta loša i te plastike su bile razbijene pa sam im mako, al jos ga nije uhvatila staracka kratkovidnost hehe

Ja koristim najjeftiniji akumulator, metar špage i nemaš straha da će se izpraznit

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,390
Kod mene je čini mi se Vartin i prije 3 godine je plaćen oko 80 KM, što je oko 320 kuna

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
A takva su ti drva kod nas hehe samo hrastove treba cijepat, ja najviše volim ovakva, najbolje griju

Najnoviji postovi

Na vrh