... pišete svi pa idem i ja!
Ja preporučavam od motokultivatora; labinprogres bilo koje veličine i snage ali svakako dizela!., ovo pišem iz znanja i spoznaja moji susjeda ki odreda imadu svi dizele., ko je prije puno godina kupil benzinca bilo kakvoga samo je imal problema sa paljenjem., tako da kodmene mahom ili redom imadu svi dizela!
Svakako preporučavam i motokultivator; bertolini!., bertolinku imam i ja 16 godina, 8 ks., dizel, pali ko mina i po zimi i po letu!., ma rodjo moj samo povuci i dela bez greške!., ma jebo ti benzinca kada ga moraš??? da bi upalil povuć 100 puti, ispade ti ruka iz ramene., ja bi kupil i motorku na naftu da je deladu?., ona kosilica za kosit travu., sve ispravno, sve novo i da bi je "kresnul" neznaš da ti je ruka na ramenu, tako je i sa motorkom,... da skratim bižim od benzina ko ovca od noža!., ova moja bertolinka malo je orala po bašći., ali je zato frezala ko prava jako puno, puno, ma i previše., i izgljeda ko nova., samo toči i piči., sistem brzina i šaltanja ima slično ko toma vinković., samo ima 4 brzina za naprvo i četri za nazad., dvi brzine kardana., ma jednostavna do boli!!!., Talijanima - "žabicama" skidam kapu do poda., onu pravu onu ličku!., rekli bi pametni Srbi!; prosta ko pasulj!., a dela ko urica Švicarska!!!
... p.s. zaboravil sam pa moram dodat!., forumašu vridni; Joekiki!!!., svaka čast i fala tebi ča si prikeljil ove slikice!., ovoga staroga gazde!., kako freza u svome voćnjaku i bašći!!!., i svaka čast!., kako su pisali naši dragi forumaši već?!., evo moram i ja pisat!., sve je za pet!., PRAVA APOTEKA!., ali bolja!!!., skidam kapu!., onu pravu!., ONU LIČKU!!! vome starome GAZDI sa ovi tvoji sličica!., veliki i lipi!., poseban pozdrav tebi! Joo!!!
... Bog!., bećari! iz snigom zavijane like -Jezeran!., čitamo se...