21yes kaže:
Hvala ti puno! Ti si čovjek za deset! Acme bi trebao biti bolji od lombardinija koliko vidim po tvom pisanju, ja ga imam (Al 480 mislim) na svojoj velikoj kosilici i radi, pali ne stvara probleme. Kaj ti se čini cijenica i opće stanje? Meni izgleda ok, a kosa mi ne treba pa bi ju prodao i kupio frezu, jedino se tu mogu zeznut ako ne uspijem prodat kosu.
Da Acme AL 290W i 330W je daleko bolji i kvalitetniji motor od Lambordinija LA 300 proizvodnje DMB Beograd.
AL 330 WB ima 6 kW, te je i jači od LA 300 koji ima 5,1 kW. Ja na svojem motoru nemam nikakvih problema, a napravi je rh ke ni sam dragi Bog ne zna. Sa prikolicom je prepeljal tone i tone tereta, a koliko je puta bil u pretovaru, služio je skoro ko traktor dok nismo kupili TV.
Frezu je jedno dokraja podrl, a kosa je reparirana. Tak da stvarno motor je napravio puno i puno rh, sa tim da je samo jednom otvaran i promijenjene su karike prije 8 god. (cijena je bila nešto malo manje od 300 kn).
Opće stanje je ok. Ali pazi koliko vidim po slici taj je motor sa starim sistemom paljenja, dakle ima platine, dok moj ima elektroničko! Što se tiče cijene tu ti ne bi znao previše sugerirati jer Labine baš i ne pratim, sad je bio novi u Maču na akciji za nešto malo manje od 9t kn, dakle malo mu spuištaj cijenu barem na 4,5t kn.Kosa je malo veći problem kod Labina u mojem kraju svi se je rješavaju jer je nemoguće sa njom kositi sijeno koje je veće ili ne daj Bože da je malo polegnuto. Te kupuju kose od IMT moto kultivatora. Ta kosa je po mojem iskustvu samo za košenje parkova i sl. nova freza je cca oko 3000 kn za Labina, ali ja bi ređe kupio frezu od novog tipa Mute koja je puno kvalitetnije i izdržljivije napravljena i ima lagere sa svojim košuljicama, dok Labin ima kuglice u plastičnom prstenu koje se kotrljaju po poklopcu kućišta prijenosa freze i košuljici koja je prešana na osovinu.