• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

S

staffmen

Guest
kolega mtd001
ljepi su ti kotaci. Nek te dugo sluze.
Vidio sam slicne za specijala samo kaj su duplo siri.

ah..
kak se vreme sprema sve mi se cini da budu strojevi brzo u pogonu, brzo budu kotaci u upotrebi:D, a bogme i kose i freze!

Pozdrav!

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
nešto me kopka već duže vremena,možda je već pisano u temi pa mi je promaklo..da li paše freza od mondiala na specijal.....:scratch

VikendSeljacina

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2010
Poruka
235
Kad smo kod kotača imam pitanje.
Može li se na felgu od Fičeka 12" montirati guma 4.00-12 ili 5.00-12 (koja je bolja za 8KS stroj)
I znate li koji je promjer tih guma (da mi ne zapne za rezervoar:confused::confused:)
Kotače bi koristio za Mundiala.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
S

staffmen

Guest
mtd

Vec sam prije napisal da se mogu koristit prikljucci od mondiala na specijala ako kupis jedan Medukomad tzv "inverziju" koju prierafis na prikljucak i onda sveskupa priserafis na specijala.

odi na njuskalo , upisi na trazilicu labinprogres, i naci ces jedan oglas sa roto kosom i mozes vidjet na slici taj komad

VikendSeljacina

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2010
Poruka
235
Koja je razlika između gume 4.00-12 i 5.00-12 ne mogu naći tumačenje oznake osim da se radi o 12"?
Koja bi guma bila bolja za mundiala?

V

VTZ

Guest
Koja je razlika između gume 4.00-12 i 5.00-12 ne mogu naći tumačenje oznake osim da se radi o 12"?
Koja bi guma bila bolja za mundiala?

Ova druga je za 1 col šira (u presjeku), ili za cca. 2,5 cm.

S

staffmen

Guest
kaj mislite kolko bi mogo dobit za mondiala 8ks- motor generalno sreden (benzin) ACME aln330wb, nove gume, sa kosom (obnovljena), i frezom.

dal bi sve to mogo zamjenit za super specijala s okretnim ruckama rabljenog bez icega ili samo sa frezom?!

21yes

Član
Tu od
22 Ožu 2008
Poruka
436
Vidi, stavi u oglasnik, lupi cijenu ili još bolje ni ne moraš nek zovu pa nek pitaju nikud ti se ne žuri i čekaš, takvih je skoro 99 posto oglasa. Ja osobno ne bi dao za takav motokultivator više od 2000 kuna.

VikendSeljacina

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2010
Poruka
235
Ova druga je za 1 col šira (u presjeku), ili za cca. 2,5 cm.

Ako sam dobro shvatio 5,00x25,4=127 mm tj. 4,00x25,4=101,6 je širina gume ali kolika je visina?
I ono najvažnije može li se 4,00-12 montirati na felge od fiće?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
500€??

pa gledam po oglasniku ljudi traze po 10000tkn za sve to
ajde nek bude 8tkn benzinac.

auuuu..:shock::shock:..malo mi je to puno,po meni max.5000 kuna
za 5.00-12" znam da može al za ovu nisam siguran

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,525
Ako sam dobro shvatio 5,00x25,4=127 mm tj. 4,00x25,4=101,6 je širina gume ali kolika je visina?
Može, no malo je felga preširoka pa bude balon širi od ripni. Prikladnija bi bila 5.00-12.
Visina ove dijagonalne gume nazivno je jednaka širini, dakle 4" ili 5".

S

staffmen

Guest
ha jbg onda nist od zamjene.

mozda bi mogo zamjenit imt 506, prikolicu koja pase na mondiala i na imt-a (riginalna za goldonija), frezu za mondiala, kosu i mtk za super specijala.
al to tesko da bude neko htio uzet.:madmana:

a onda cu se morat zadovoljit onim kaj imam....kad poderem mondiala onda cu uzet specijala kud puklo da puklo. makar i ak ga poderem jeftinije mi je popravit ga i derat ga i dalje.

Nis od specijala:(:(:madmana::shock:

S

staffmen

Guest
evo par zanimljivih strojeva,

ovo je specijal koji ima hidrauliku slozenu.
to sam ja mislio kad bi ga nabavio lsozit na prikolicu da kipam ko covek a ne da mi kicma odpadne:D

evo i video.
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=uZGae3LhG44&feature=related[/YT]

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=HHNrp73XCvQ[/YT]

I
koji je ovo motor na ovom mondialu???
ovo je neka malo veca kvrga od motora, veci je od mog benzinca duplo.
http://www.njuskalo.hr/poljoprivreda-ostalo/motokultivator-goldoni-610-d-oglas-2181910

Na vrh