S
staffmen
Guest
pecen prascic, ostar nozic, svima zelim Sretan Bozic!!
Joj daj molim te 300 sati, halo? , daj poglej kako je mastan i uništen .A ja slušam komentara da su 6ld 360 motori nepoderivi, a ovaj probio na 300 rh ? koji uzrok može biti da tako motor eksplodira ?!
A ja slušam komentara da su 6ld 360 motori nepoderivi, a ovaj probio na 300 rh ? koji uzrok može biti da tako motor eksplodira ?!
Krive slušašA ja slušam komentara da su 6ld 360 motori nepoderivi, a ovaj probio na 300 rh ? koji uzrok može biti da tako motor eksplodira ?!
A ja slušam komentara da su 6ld 360 motori nepoderivi, a ovaj probio na 300 rh ? koji uzrok može biti da tako motor eksplodira ?!
imam ja probijen ACME 220, al ovakvu štetu od puknute klipnjače nisam još vidio....užas..vjerojatno zbog velike zamašne mase kod diesela. volio bih metnut takav ld 435 na svoju kopačicu, čini mi se da taj motor ne zaostaje puno za ld 450. nego ovaj karter sa rebrima jel ima veći sadržaj ulja nego onaj limeni gladak..
Na limeni je lakše stavit produženje ako želiš veću količinu ulja.To se radi na SPECIJALu ako frezaš sa 15icama.Onda se obavezno produži usisna cjev ulja.
ja imam ld530 na kopačici i dok frezam vinograd uzbrdo jako je nagnut motor pa sam razmišlajo produbit kartet sa distancom, to nije problem. samo moram na proljeće rastavit i vidjet kako produžit usisnu cijev...ako ne prije poslije generalke obavezno
Zašto tebe mući nagnutost motora ?-ja imam ld530 na kopačici i dok frezam vinograd uzbrdo jako je nagnut motor pa sam razmišlajo produbit kartet sa distancom, to nije problem. samo moram na proljeće rastavit i vidjet kako produžit usisnu cijev...ako ne prije poslije generalke obavezno
Bagudina , ja bi hvalil taj 530 nasva usta ali ljudi bi rekli da je to sukob interesa .
Krive slušaš
Jeffy, aj napiši kakvo mišljenje o svojoj kopačici i motoru ld530, kako si zadovoljan, dali ima snage, kvarovi na motoru, dali bi volio da ima koji ks više, pregrijavanje, vibracije, cijena djelova, rh i generalka.
Ma zanima me kupnja slične takve kopačice ali L.P. Adria 04, ali sa motorom 6LD360, koj je ustvari ajmo reč nasljednik tog "slavnog" ld530 a u principu je 99% isti?!
Zašto tebe mući nagnutost motora ?-
Ti kod frezanja možeš okretati frezu preko osi samih noževa do mjere dok remenica motora ne struže po zemlji ..odnosno spustiti raonik max. nisko .8)
Samo treba rućke prepraviti da ne moraš ruke držati iznad glave .
Bagudina , ja bi hvalil taj 530 nasva usta ali ljudi bi rekli da je to sukob interesa .
A tak :scratchja to ne mogu potkrijepiti sa činjenicama dal meni šteti takav nagnuti rad ili ne....možda zvuči glupo ali kako ja idem u svakom redu, jednom gore, a drugi put dolje onda bi u svakom redu dva puta morao regulirati ručke, a i onaj klin(kočnicu) kojim reguliram brzinu i dubinu obrade, isto tako dok je jako tvrdo, paše mi da mi je težište motora nagnuto nad noževima, imam bolju kontrolu...
a možda je sve to i stvar navike:scratch