E Seljačiću da ti i ja dam mali savjet. Ovi veći motokultivatori super specijal od labin progresa i goldonija su jako teški za rad, otkidaju ruke ljudi se žale, ako ti ne treba za transport nemoj si to uzet, ovi mondial su ti zakon, još ako ima diferencijal onda je to to. Ja imam benzinca mondiala starog tri godine i kad se freza s njim ni ne osjetiš a bez diferencijala ( omogučava da se kotači vrte neovisno jedan od drugog) ti ne bih preporučio motokultivator jer je to muka s tim rukovat.
BERTOLINI. dal si ti registrirao motokultivator!?
cuo sam nesto o tome da se to moze registrirt.
koja je cijena?!
sta je potrebno od papira da bi mogo registrirat.
ja od svojih mtk-a nemam apsolutno nista.:roll:
Ja kad sam kupovao motokultivator otišao sam kod čovjeka koji živi blizu mene i ima specijala i lijepo porazgovarao rekao mu da ja planiram kupiti takav motokultivator i nek mi kaže kakav je u radu, kaže čovjek treba se s njim hrvati upali ga dizel zadimi normalno, kaže generalku su mu radili u entradi, cijenu mislim da je rekao oko 5000 kuna. Promatrao sam ljude kako lijepo rade u krumpiru s mondialom, frezaju, nagrču, specijal je preširok za krumpir. Specijal kupuju ljudi koji obično nemaju (za) traktor ili im ne treba a treba im i za transport.
e dečki vrijedni ste kao i uvijek. dok sam čitao sve postove nisam ni primjetio ovoliko odgovora.
meni u ovom slučaju nije prijeko potrebna prikolica,osim ako se u paketu nađe sve povoljno onda je nebih izbjegavao.bitno je da je mtk novije proizvodnje i da je 14ks,netreba mi neki stroj kojeg ću kupiti pa daj opet traži dijelove,popravljaj itd...
svu ostalu opremu mogu postepeno kupovati kako novac dozvoli.
to stoji da je mondial bolji za nagrtanje krumpira,uži je,ali sve ostali možeš raditi s oba
ja sa svojim i orem,frezam,okapam kukuruz,vadim krumpir
Ovdje se vidi da ima mondijal ŠIRI od specijala najmanji raspon kotača gledano po sredini felge a na tebi je koje ćeš gume stavit.To govori da je specijal uži a možeš stavit produžetke pa kotače okrenut naopako onda je guma do bloka(najuži)ali takav ni i gabaritno najuži nego kolotražno.
Prometna od labinke.
View attachment 429
...tundra zelena svjetla....:rolfer::rolfer::rolfer:
i koliko to košta
da li je moguće to napraviti bez papira,pošto ništa nemam...:scratch
i koliko to košta
da li je moguće to napraviti bez papira,pošto ništa nemam...:scratch
jel mi možeš odgonetnuti koji je motor na mome specijalu
ima samo ovaj znak na bloku...
Motor je LOMBARDINI najvjerojatnije orginal oni su imali jedan prsten manje.Iza rezervara na glavi bi trebalo pisat nodel.Npr 450 .Neznam koje je godište početkom rata kad su( prestali dobivat iz Srbije)počeli su ugrađivat industrijske motore.Oni imaju još jedan kuglični ležaj na radilici.Pozna ih se po zvonu.Tvoj ima usmjerivač ko stari LOMBARDINI i znak govori isto. Pogledaj po motoru ako je na svakom Al djelu takav znak onda je orginal.To Ti nema veze srpski su bili iste kvalitete .Lombardini je samo slagal djelove .
decki a jel bi mogo ja registrirtat svoj mtk.
za motolkulitvator nemam nikakvih papira, racuna ili nesto slicno. Nikakav dokaz da je moj.
za prikolicu isto nemam nista. Al prikolica je original za goldonija kupljena prije nekih 25 godina.
dal je moguce to registrirat i kolko bi kostala registracija.?
a kako zađeš na valjke na tehničkom.....:scratch
pa kaj bi trebao ići na atest ako je oriđiđi prikolica
onda bi ju morao voziti u veliku goricu