pa cuj.
ti motori lda450 se vise ne ugraduju zbog ekoloskih standarda.
al i daje se proizvode tak da do djelova ces doc bez problema ima ih na svakom cosku.
taj motor je malo slabiji od ovog koji se stavlja u danasnje modele, ali ne preslab.
on je dovoljan za to sto sluzi, ja nema labinca od "14ls" imam malog od 8, al ima ovdje puno clanova koji imaju tog velikog pa ti mogu rec da imaju i previse snage za mtk.
nemoj se nis brinut oko motora, taj motor je super.
bolje da ti nisam nis govorio pa da ne odustanes od kupnje.:lol:
salim se. ako MTD001 dode pa ce ti rec kko je on zadovoljan sa motor makar je to vec reko, pa slobodno ako imas volje prelistaj sve ove stranice i nac ces sve odgovore, jer se vecinom raspravljalo o labincima od "14" ks.
imas sve. od polozaja rucica do mjenjanja filtera, i ostalih gluposti.
evo ovako,
što se tiče snage,ne brini,ima je dovoljno,ne fali mu je
ako ćeš koristit priključke uzmi obavezno s okretnim ručkama,to ti je kao i moj
Ovi veći motokultivatori super specijal od labin progresa i goldonija su jako teški za rad, otkidaju ruke ljudi se žale
ja ne znam kako ti ljudi rade ali ja se ne mogu požaliti na njega,jest da je težak ali to mu je ujedno i prednost,ja ga jednostavno pustim da ide sam i samo ga malo pridržavam za ručke da ne bježi lijevo-desno,da ima pravac,nema nikakovih hrvanja kao što sam vidio neke ljude
a gdje je ravno,ide doslovno sam
kada se navikneš okrećeš ga ko da je lagan ko perce
za transport dušu dao,može dosta popeljati i relativno je brz,još nije bilo brda u koje nisam izašao,što više tereta u prikolici to bolje ide
i kao što je rekao bertolini,za transport su bolji 15" kotači a za frezanje i oranje 12",po mogućnosti željezni
uglavnom,to je pravi stroj