Znači, sad imaš novi image(r). :rolfer:Nije to za tomo vinkovića :finga:
Sad sve slikam , imam novi mobitel (napokon):rolfer:
Znači, sad imaš novi image(r). :rolfer:Nije to za tomo vinkovića :finga:
Nije to za tomo vinkovića :finga:
Neće sigurno. Uozbiljil se je...:finga:forum više nikad neče biti isti.............
Čovik;nema na čemu.hvala na odgovoru,kolega
mogu ti odma odgovorit na ovo o motokultivatorima.
ovo na slici nije mtk super specijal!!
nemozes na specijala stavit motike za frezu.
mislim sve se moze kad se hoce ali to su gluposti jer bi definitivno bio pretezak. (on ima preko 120kg)
na slici je motokopacica adria koju proizvodi labinprogres.
mozes ju pogledati ovdje:
http://www.lombardini.hr/motokopacice/adria04.php
ja takoder imam mondiala 8ks motor ACME
a što se tiče ovog stroja,hm...specijal trga ruke,a kak nebi takva kopačica...:scratch
Valjda bu ti probal pojasniti neko ko se sa tim susretal, mada nebi smjelo biti neznam kaj. Neko je to na neki način prikopčal, pa buš i ti. Zima je dugato i mene brine kaj se unutra nalazi........:scratch
A kaj onda brtvi na osovini :scratchNe treba vaditi štift ni lepririć .
Odvrnu se vijci i ono kaj je unutra se prepelja van . s unutarnje strane je poluga savinuta u slovo s ili z kako kome paše .
Nevolja je jer (vjerojatno) ne pušta radi brtve nego uz vijke , šupci su probušili rupe skroz do ibera .
Pa ako već mjenjaš, sjeti se kudelje kad sastavljaš .
Pločica kod donjeg vijka ima šlic , zabilježi u kojem je položaju prije skidanja .
A usput pitanje za bertolinija , kaj se podešava na toj pločici i kako podestiti regulator na 450 ?
Pitao je ze brtvu , ako mu pušta uz osovinicu nek pita za osovinicuA kaj onda brtvi na osovini :scratch
Pazi stvarno, a ja skoro čoveka nagovoril da rastavi pola makine :madmana:Pitao je ze brtvu , ako mu pušta uz osovinicu nek pita za osovinicu