Fiat 124 specijal124 specijal , koji je to auto? :scratch to je nastalo od fiata 1100 ?
Gdje se može naći diferencijala , odnosno koplet ovjesa od 1100 ?
Ovo drugo teško :scratch
Fiat 124 specijal124 specijal , koji je to auto? :scratch to je nastalo od fiata 1100 ?
Gdje se može naći diferencijala , odnosno koplet ovjesa od 1100 ?
Koliko se ja sjećam, tristač je imal tromle, a 1500 je imal šajbe.Zaboravih Ti napisat od124specijal i tristača su mehanički identični jedino je ovjes drugačiji.Izvana nećeš vidit razliku ali jednostavno pobrojiš zube bez rastavljanja.Bilo je tristača sa dobušima.
imam jednega dif. kod kuće i ima diskove,ali od kojega je....:scratch
Ako misliš na PZ-a onda si u pravu.
Ne, mislil sam baš na Zastavu 1500 (tristać s 1500 motorom).Ako misliš na PZ-a onda si u pravu.
dečki trebali budete se požuriti jer takvi auti više ne završavaju po otpadima, to su već oldtimeri tu kod mene, "tristač" je tražena roba, a posebno 1500 de lux čija je mehanika bila original talijanska. a kakva je situacija sa ladom, 1200-1300 su imali doboše... taj auto je direktni nasljednik 124e
Ne da su traženi,,,nema više nema,,,,,,,,,,......ih nigdje..
A moj nema više,,,,evo danas princ 1000TT,prošo pored mene,,,,ajme mati moja,,,a ja s figuarom,,,,al smo si kunparili,......:rolfer::rolfer::drinkers::drinkers:
...prinz TT veliš....tko zna možda se je vračao iz Trsta sa trapericama... :rolfer::rolfer:...
Ti si se osigurao , a? .samo moran isprebacivat 10ak ton železa dok stignem do njih.
BERTOLINI , pravio si pogonska prikolica za Tomo Vinkovic???
Jel imas neka slika?
Moze li neka informacija kako si usoglasio prenos, kakav diferencijal si iskoristio.
Pozdrav...