Evo dvije slike, na drugoj si vidi zazor izmedju kućišta i osovine nosača motičica. Vijak nije baš dtegnut, medjutim imam utisak da su se ovi zubi izjeli i viyuelno mi se čini da se baš tu javlja luft-Daj stavi koju sliku da vidimo.
Poklopac mjenjača ?Ne, nego se potrošio dio poluge koja gura vilice.
Da skineš poklopac mjenjača.
Otvorio sam (prvi puta u životu) pomenuti šaraf je zaista otpušten, ali ovi zubi (vide se na slici) su nekako previše komotni. Zanima me da li taj vijak može da se pretegne ? Ja sam ga dotezao ali imam utisak da on sve to ukrućuje i koči okretanje, msm probao sam rukom.Moguće da je u pitanju samo vijak u osovini kojeg treba dotegnuti i više se ne klima, vijak se nalazi na desnoj strani motičica, u smjeru frezanja, ispod nosača prvog reda motičica.
hvala na preporuciMi smo stavili kineza kipora diesela i preporodili se ,od manje potrošnje ,do lakšeg palenja,ima dekompresor,ima modela i s anlaserom.Pogledaj na njuškalu,bude ih na ponudi a nisu ni preskupi.
hvala na preporuci, to što je malo sporiji mi ništa ne znaći jer smo frezam vrt doma i malo imam vinograda.pozzImas kiporove korejanske motore od 8,12,14 konja dizeli,tihi u radu,zahvalni u potrosnji.zatvoreni na glavi te i kad ga prevrnes nema kud da izadje ulje a ne moze ni da produva. Imam takvog jednog na kosacici jedina mana mu je sto je sporiji u odnosu na acme motor
Trebala bi bit i prikolica sa kardanom za 8 i 10 ks. Vjerovatno je razlika u dimenzijama i nosivosti, i brzini. Proguglajte kardanska prikolica 8 10 ksSve to znam, al pitam na koji model ide kardanska? Samo na SS?