• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
meni je u početku trebalo puno vremena, a sad sam se uigrao, skidanje prikolice i priključka-montiranje freze...cca 5-10minuta..laganim tempom!

oki198713

Član
Tu od
13 Srp 2010
Poruka
223
pozz

roko rekao si da ti je labinac 3-4 godine kako si s njime zadovoljan jesi li imao kakvih kvarova,koliku površinu zemlje obrađuješ s njime,....

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
A vidi posla u pepelu! Neznam zakaj nikad ne prikažu posel u teškoj zemlji.

heheej pa znaju oni kako merketing radi,u pepelu,ne u ilovači,pa čuj nebi bilo lijepo za nih jer bi se vidjelo kako ne-radi nego se muči i šlajfa. :lol:

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
Oki...labinka radi kao sat! Pazim strogo na ulje u filteru, ulje u motoru, filtere goriva..kad sam radio preko ljeta, ulje u filt.zraka sam mjenjao skoro svaki dan. Hipenol je mjenjan nakon 50 sati rada, a ulje u motoru promjenim na pocetku sezone!

Frezam medjuredove na lavandi, povrsina je cca3ha...svakih 1,5 m imam jedan prolaz...
Mislim da cu ga prodati, jer ne mogu sa njim u plantazu koju imam a ako budem prosirivao, kupit cu si traktorcic

Dobra cjena za novi 22.300,00kn

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Oki...labinka radi kao sat! Pazim strogo na ulje u filteru, ulje u motoru, filtere goriva..kad sam radio preko ljeta, ulje u filt.zraka sam mjenjao skoro svaki dan. Hipenol je mjenjan nakon 50 sati rada, a ulje u motoru promjenim na pocetku sezone!

Frezam medjuredove na lavandi, povrsina je cca3ha...svakih 1,5 m imam jedan prolaz...
Mislim da cu ga prodati, jer ne mogu sa njim u plantazu koju imam a ako budem prosirivao, kupit cu si traktorcic

Dobra cjena za novi 22.300,00kn

koliko cjeniš svoj

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
ako bih prodavao, išlo bi sve u kompletu.. kultivator, freza i ona srednja prikolica...
moram malo pogledat cjene... da ne blebnem bezveze :)

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Nek bude sve na hrpi ;)

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=f8mr54kqPyc[/YT]

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=lw2RktkAQ0U[/YT]

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=2kX5D6MPqyc[/YT]

ova novi je ok sve je ok ali meni se jedna stavr ne sviđa kod njega ovi novi su jako niski puno nizi su nego ovi stariji imaju bezveze široka kola mislim to je sitnica ali da meni neko ponudi ovaj novi ili onu prijasnju seriju malo stariji ja bi sigurno uzeo onaj stari samo zato jer je viši

Posljednje uređivanje od moderatora:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
Da nam tema ne umre evo jedan koristan savjet.Na SS-u dobro je probušit jednu rupicu od 6-8mm na bloku getribe ispod kvačila da tekućina koja tamo prispije može oteć.
View attachment 1003

View attachment 1005

baš sam danas probušio rupicu na svome....
15ge79x.jpg

29yqlgh.jpg

da nemaš slučajno pri ruci sliku filtera zraka? znači i on je umočen u ulje?interesantno
evo ti slike filtera zraka...

vzev06.jpg

14crwae.jpg

označio sam ti max. nivo ulja .....

a ovdje ti je ispod ovog poklopca filter nafte...
am5bhc.jpg

BERTOLINI

Aktivni član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
371
Tako će bit dobro.
Voda zna ući kroz manžetnu od kvačila ili bočni čep, ulje iscuri ako semsrinzi ne dihtaju dobro a nema kud oticat pa uništi kvačilo ili uđe u mjenjač kad se freza ako je loš semering spojničke.

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
baš sam danas probušio rupicu na svome....

evo ti slike filtera zraka...

označio sam ti max. nivo ulja .....

a ovdje ti je ispod ovog poklopca filter nafte..

baš ti hvala,sad znam šta mi je činiti kad dođe stroj u avliju.

Posljednje uređivanje od moderatora:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
baš ti hvala,sad znam šta mi je činiti kad dođe stroj u avliju.

totalni pregled i kompletan servis.....:D
tako ćeš barem znati da je spreman za sezonu....
da si bliže,doletio bi do tebe kad dojde makina.....javi kada ideš u moj kraj da zalijemo stroj...:partyman:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
da li zna netko koliko ide ulja u dif. od pogonske prikolice....:scratch

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
totalni pregled i kompletan servis.....:D
tako ćeš barem znati da je spreman za sezonu....
da si bliže,doletio bi do tebe kad dojde makina.....javi kada ideš u moj kraj da zalijemo stroj...:partyman:

nema problema,javim se u svakom slučaju jer često idem preko Karlovca,bilo za Zagreb ili u SLO.

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
da li zna netko koliko ide ulja u dif. od pogonske prikolice....:scratch

neznam dali ima servisni čep i ispusni čep,ako ima servisni onda sipaš do njega. barem je tako bilo dok sam imao kvrgu UAZ-a.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
ima oba čepa,mislio sam da znam koliko da kupim ulja prije nego ga ispustim...
ipak ću da ga prije ispustim da vidim koliko ga ima..

Najnoviji postovi

Na vrh