- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,906
tu smo da jedan drugome pomognemo
evo slike mjenjača mtk. 14 ks. propala dva ležaja, pa danas promjenjeni svi ležaji i semerinzi
pa od čega su mu otišli ležaji,možda godine učinile svoje ili šta drugo...:scratch
evo slike mjenjača mtk. 14 ks. propala dva ležaja, pa danas promjenjeni svi ležaji i semerinzi
jesi već nabavio ovaj kosi međukomad?
pa od čega su mu otišli ležaji,možda godine učinile svoje ili šta drugo...:scratch
da godine i radni sati
traktor je kupljen 84 ili 85 motor smo več promjenili a na starom motoru je bila jedna generalka i dvije polugeneralke kad je otak kupio mtk. tad su bila možda 3 u selu pa je i drugima sa njim radio, a kad sam ja krenuo u srednju školu nema kome nisam sa njim frezirao , moralo se malo zaraditi za đeparac ulazio sam frezirati i parcele od 5000 m2.
moj je jedini u selu(ovako veći) ali još uvijek ne idem uslužno frezati osim susjedu(tu se popije koje pivce za živce....:lol,a i nitko me nije ni tražio....
ali tko zna,možda jednom krenem...
moj je 98 godište i radi bezprijekorno za sada,samo redovita izmjena ulja i pičiš dok ima nafte...neka te godine ne zavaravaju...
Taj je onda napravio puno sati kad si mjenjao najprije mtor a sad rastavljao mjenjač.
nama je nakon 30god crkao motor pa smo stavili novi, mjenjač nije otvaran do sad.
a da ti motori imaju filter ulja, i da ih vlasnici ne preforsiravaju, trajali bi i dulje.
Vimi, odakle si iz Zd?
Taj je onda napravio puno sati kad si mjenjao najprije mtor a sad rastavljao mjenjač.
nama je nakon 30god crkao motor pa smo stavili novi, mjenjač nije otvaran do sad.
a da ti motori imaju filter ulja, i da ih vlasnici ne preforsiravaju, trajali bi i dulje.
Vimi, odakle si iz Zd?
ja sam baš iz zadra
a filter ulja mu se može ugraditi sa dene starne, ja sam svom ugradio manometar za ulje
moj je natukao sati i sati
ajd stavi fotke te sa filterom
to ti se raspravljalo u ovoj temi ako se ne varam...
ja sam berrtolinija pitao za to..
ugl jako skupo i zaje**no...
trebas anlaser, radit zube na zamasnjaku, cjelo kuciste tvog motora nije za ugradnju anlasera.
Jedino da ga spojis remenim prenosom direkt na remenicu na koju omatas strik.
Samo neznam kolko je to pametno.
moj nema,a mislim da ni ostali,osim možda ovi novi modeli...
a tko ga uspije preforsirati svaka mu čast..