To nije klasičan alnaser nego tkz. dinamostarter i generator istosmjerne struje i alnaser u jednom.
Evo jednog.
To nije klasičan alnaser nego tkz. dinamostarter i generator istosmjerne struje i alnaser u jednom.
Evo jednog.
View attachment 1162
Mi smo stavili novi motor, DMB i mislim da ima filter, slikat ću kad dođem doma.
Majstor koji nam je mjenjao motor kaže da bi i onaj stari još bio izdržao al kako nije bilo filtera,špena je zaostajala u motoru i začepila neke kanaliće za ulje, i onda je pukla radilica.
Pa ako frezaš 5-6 sati bez prestanka, mislim da je to preforsiravanje.
ma nije ti teško paliti na konop....ovo ti je samo bespotrebni trošak..,ja bih bio zadovoljan da palim na ključ
kod mene u mjestu ima jedan mtk goldoni od 14 ks. koji pali na remenicu
treba izdržat toliko bez odmora....prije bi crknul ja nego specijal....:lol:
ma nije ti teško paliti na konop....ovo ti je samo bespotrebni trošak..
trebaš vidjeti koliko ti dođe naknadno ugrađivanje alnasera i alternatora , možda ti je jeftinije kupiti cjeli motor sa alnaserom i alternatorom, a stari motor podaš
treba izdržat toliko bez odmora....prije bi crknul ja nego specijal....:lol:
ma nije ti teško paliti na konop....ovo ti je samo bespotrebni trošak..
pa to bi vidio kad bi znao koji dijelovi tačno trebaju.anlaser se nađe i rabljen,isto tako i alternator,samo treba znati koji.ako imaš volje i vremen da mi to poslikaš i saznaš detalje bilo bi super
malo sam kopao po forumu i pronašao sam sliku koju je postavio puknuti kada sam ga tražio.....
a nalazi ti se ovdje.....
http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=19593&page=20
Kad frezam obično to prakticiram odradit odjednom pa u 2-3 dana prođem sve i po više od 8 radnih sati na dan.Ako je poorano ne umorim se ništa više nego li mehahikom,bravarijom ili instalacijama.Ali ako frezam "na cjelo" onda kida ruke.
Alnaser sam stavljao na nekoliko LDA 450 i 510 od R4 ito dobro funkcionira.To je za agregate pumpe valjke.Za mtk ne preporučam bez suhe baterije.
nije teško paliti na konop,priznam,ali kad neko ima hendikep kao ja onda je to tortura.kao i svaki put sa motorkom samo to ide lakše.
To je ipak druga sitacija.
imaš novih motora sa el. paljenjem samo neznam koliko su skuplji od običnih.
ima kod mene u selu jedan sa el paljenjem, tvornički napravljen, al je problem što ima nekakav specijalni akumulator, po koji bi trebalo u italiju ići, tako da ga pale klasično, špagom.