• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

motori tomos

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
911
Znači, rezervar je koma, hrđa u pm
Ne znam koliko se vidi, al hrđa od početka do dna.
ima kakva šansa da se to ( barem za upotrebu) raščisti??
Dimer možda?
1000022214.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,779
Opet je Muha pogodil :ROFLMAO:

Dimer nula bodova, nije tolko problem hrđu očistiti kolko je problem kak duboko je ona ušla pa da to čime čistiš ne probuši lim koji je več jako tanki.
A očistiti moraš jer ako ima hrđe problemi sa štopanjem fergazera i pipe su ogromni.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,726
Isto je i pri meni.. V zimi budem to rešaval elektrolizom. I nadam se da ga nebude pojelo prek 🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,779
Kužim sve, dimer je (pre)agresivan!
Nije preagresivan, nego ništ nebu napravil. Nekaj malo ali nedovoljno.
Elektroliza, kak Matija veli, to da.

Ako ga prejede onda je jedini spas ovaj proizvod.
Radil sam jednom rezervar od nekog drugog motora i uspelo je. Kak je bilo dugog vijeka neznam jer je motor kroz dvije godine otišel nekom novom sretniku.
A videl sam i jedan rezervar koji nije bil dobro od hrđe očišćen pa su taj proizvod unutra nalijali. Uf, kaj je to bilo veselo za iskopati van barem onaj dio gde se odljepilo.
Skupo je, ali pokazalo se da vredi. Pogotovo kod motora čiji rezervar je nemoguča misija kupiti ili kod ovakvih Tomosiča.

Link na ovu stranicu je je tu spominju Tomosa, a i kod njih se može kupiti dodadno posebno komponente za skidanje hrđe ako ono kaj dođe u garnituri ne bude dosta.

Najnoviji postovi

Na vrh