• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
MTDac, pravi classic :(y):

ja vec gumu poderal od voznje na posal,
i malo po Istri kaj smo sarali uzduz i po poreko...

moram sljedeci tjedan po novu u SLO,
da to obavim prije 1.7., hehe

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
joj i ja moram po gumu. Naprijed mi je dunlop sportmax qualifier koja se na oko troši.
Od kad sam uzel motor napravil sam nekih 1000km, guma je bila još čisto solidna. Danas je ćelastone...

Moram ešto tvrđe uzet

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
sport smart je guma koja vrhunski prijanja, i dosta dugo dura za jednu sport gumu...

ali zbog puno voznje po ravnom (kuca-poso-poso-kuca)
i zbog vikend djireva u dvoje (zena skoro stalno ide),

moram ic na tvrdju varijantu, tako da sad idem po
Michelin Pilot Road 3

B

bosniahos

Guest
Pa zar nebi poslije 1.7. bilo jeftinije kupovat vanka gume.Sad maher proda tebi bez mvs. gumu, muljne svoju državu a ti nemaš povrat poreza na grani.Uslučaju da guma nije ok. ili je fejk a takvih ima za sve najnovije modele na tržištu ti nemaš osnovu za tražit zaminu ili povrat novca.Imamo mi preko igrača koji je ukazal na to i odmah ponudil ako netko hoče i zna za kupca kome tako paše što zbog manje platežne moči ili pak za daljnju prodaju Firma Kerker je ponudila auspuh sisteme po povoljnim cinama a vidi jada uz sve ateste nijedan od ponuđenih ne zadovoljava db zakonske uvijete iako piše da zadovoljava.

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
nek se troši bitno da drži... na gumama ne šparam otkad sam s qualifierom skoro u kanal sletio ;)

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Michelin PR3 je kod nas 1372kn
a u SLO je nakon sto mi vrate DDV 900kn ista guma...

i da se dogovorit sa covjekom da ide sa mnom do granice, pa mi tamo da DDV da se ne moram vracat nazat kod njega u ducan...

iskreno, meni se neda zafrkavat sa time, ali metlika mi je blizu, a 400kn nije za bacit...
pogotovo sad gad su se poceli kopat temelji za kucu :icon_hang:

:icon_pidu:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
nemam pojma...
a na motori hr je server pao... :icon_hang:

znam da su imali winter party, ne znam jel opet imaju susret...

Moto Legija Croatia poziva Vas, dana 9. 2.2013 od jutarnjih sati na 17th winter party u clubhouse na Velikoj jelsi u Karlovcu

B

bosniahos

Guest
To znan za winter,e sad san obeča hanumi da ču je odvest malo navodu,ona uživa u vodi.Sve su nešta izminili a mobi im isto neradu.Motori hr. su totalno stavili neki glupi kalendar prije je bia stvarno pregledniji i ne ovako monoton.

B

bosniahos

Guest
Hahahaha ipak netko zna,HVALA.
Valjdak če bit para zakoje pivo ili če nas Tomo -presidente- častit Kordunaškim hahahaha tudumom.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
zašto RIP? Što sii joj napravio?

inače danas bi trebao bit idealan dan za vožnju, možda čak i prevruč.

Ja sam u ovih par dana kolko je motor kod mene naprvil skoro 2 000km

B

bosniahos

Guest
Markec zar nemaš komada,mislim frau ne.Možda da se otvori tema usamljena srdca na forumu.:icon_fU:.Čuj imaš na Jelsi klubhaus od Moto Legije tamo ima uvik ekipa za kafu.:icon_pai::icon_rofl:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Fraulein (bitch) je otpala na jednoj vožnji i od tad joj se gubi svaki trag! Nisam ni skužio gdje i kad.. :icon_fU: Ja sam solo brijač, ne doživljavam nikakve motorijade..

Da vidimo tko zna lokaciju?..

Uploaded with ImageShack.us

B

bosniahos

Guest
Znam za B P,ovi tank je ono što ga moj rođo našal u jarku.Nego kod mene ovo gvožđe nebi opstalo,došli bi nigeri i nakile,garant.Od soliranja i ostaneš samo solo.Mora da je u Đakovu bia velik susret,prolaze kolone motora kroz Slatinu.Ajd bok.

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
U nedjelju se napravil nekih 300-njak km. Extra vrijeme za vožnju. :cool2:
LP svim ljubiteljima dvotočkaša :drink:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Najnoviji postovi