• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
[QUOTE=tomo420;

Sve pohvale za snimak. Nema se što reći. Vjerojatno se putuje negdje na motorijadu, dok je ovaj broj.:icon_thumright:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
da nisu išli u karlovac,tamo je danas okupljanje......

B

bosniahos

Guest
Svako malo netko nešto organizira karavane i susrete,pošto sad nemam vozni motor idem malo bez motora i tako san bia na jednom partyu u malom mijestu Špišič Bukovica.Nisam se mogal načudit kamo je otišal taj klub,mislim na kakove niske grane je pal.A mezu koju su ponudili neču tako brzo zaboravit,umalo san krepa od muke na wc,hahaha.Al dobro izgleda da je takova sudbina večine malih klubi.
A to što se tiče kupnje motora ja radim na ovaj način,pošto nemam volje slušat i gledat muljaže i ostalo od prodavatelja,pošaljem svoju hanumu i ona to uradi ka najbolji tester na tuv u Germany..Večina odmah promini pripremljenu taktiku i naravno umisle si lak plijen a onda dok im ona istrese sve, odustaju i govore a budem ga ostavio sinu ili kčeri pa nek ga oni voze.

Odmak bih iskoristil priliku pa BIH ponovil .KUPUJEM MAŠINU -ISPRAVNU-OD KAWASAKI VN 1500-2000.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Veselo motorizirano društvance, di ste? Se vozite sto?

Ja sutra idem konacno po motor.

yamaha xt660r na kraju....

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149

čestitke... u pogonu kad god se da :icon_thumright:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Ok, i meni se dopala ta Yamaha. :icon_thumright:
A šta je sa uštedom kod reganja :icon_scratch:?

Eto malo slika da poživim temu

946974_10200572561948908_2030867427_n.jpg

969959_10200572567149038_664083795_n.jpg

260390_10200572552148663_1117781629_n.jpg

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Stvarno prekrasni motori malo jaci da malo puno od mojeg koji kupi prasinu u garazi moj Tomos ATX je trenutno bez masine pa sam u potrazi za njom ako ko ima kakvu da se dogovorimo bitno da je mijenjac ispravan ostalo cu slozit jos kad bi mogo nac od BT-a ili CTX-a za moja vozikanja dosta!!

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Peter, samo da napišem da se ovih ljepših dana po mojem kraju vidjelo nekoliko ovakvih kao što je tvoj, ili njemu sličnih. Moram priznati da me pojava oduševila jednako kao i zvuk..

Zwer, čestitam na kupnji i očekujem sličice..:icon_thumright:

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Ok, i meni se dopala ta Yamaha. :icon_thumright:
A šta je sa uštedom kod reganja :icon_scratch:?

Eto malo slika da poživim temu
]

Ma jos uvijek nisam na čisto... Yamahu prodaje poznanik, super stanje, malo km i dosta ispod cijene.
Po jednoj strani mislim si da bi bilo glupo prokockat priliku a po drugoj opet sam u istim gov....

Nego nešto sam negdje pročitao da se od 1.7. kod obračuna premije osiguranja više neće cijena formirat po ccm već po kw?

Nego Peter, jedan poznanik je neki dan kupil novog F800gs. Za vikend se nađem s njim pa da konačno isprobam to čudo :)

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
do danas su bile stabilne temperature, uz paduckanje kise...
danas sam se malo smrzal, 8 stupnjeva u jutro?!

zwer, ocemo live izvjestaj 24 sata!!

peter, :(y):

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pozdrav dečki!
Izvinite na kasnom odgovoru, zauzet sam puno pa ne pratim foruma.

Peter, samo da napišem da se ovih ljepših dana po mojem kraju vidjelo nekoliko ovakvih kao što je tvoj, ili njemu sličnih. Moram priznati da me pojava oduševila jednako kao i zvuk..

Zwer, čestitam na kupnji i očekujem sličice..:icon_thumright:

Oduševijo je i mene. Kad sam kupovao motor pa tako i razmišljo šta da kupim. Kad sam naišao na njega odluka je brzo pala.
Zvik mu je neki specifičan za njega. Čak je več tvoriči dosta glasan kad ga dobro ožežiš :rolleyes:.
Inače GSi su dosta kupovana roba, možda ne kod vas ali u stranim zemljama sigurno je.

Zwer
Isprobaj GSa pa onda pokomentiraj. Nadam se da če ti se dopasti.
Što se kupnje tiče, ako je tako ugodna onda ne čekaj.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Još ništa, prodavač se nešto stalno premišlja, ja nemam vremena otić dogovorit se itd...

B

bosniahos

Guest
Predobar motor,možda i bolji nego Harley,ali ipak ne nije hahah.
Dali je uzea u Varaždinu tog motora?

B

bosniahos

Guest
Kod pravog igrača ste bili.Papiri uredu?Vozili ste ga ili je bio vožen u prikolici.

Najnoviji postovi

Na vrh