Pozdrav Zwer
Ovo mi baš nije drago za čuti
, nadam se da troškovi popravke avta nečeju biti veliki, još više se nadam da oni neče uticati na kupnju motora pošto kažeš da reduciraš troškove.
Kako kažeš, nije strašno (razumem kao nije puno štete) ali pored toga kažeš da se ne možeš voziti avtom, onda baš nije bilo malo :icon_scratch:.
Auto složen
Ovaj auto mi prati kaktastrofalno loša karma. Non-stop neke piz.... s njime.
Imao sam tamo u 12 mj prmetnu u kojoj sam naletio na srnjaka i koji mi je skršio lampu, žmigavac i masku, malo nastradao blatorbran, hauba, branik. To sam pokrpao i vozio se s tim dijelovima jer mi majstor kojem vozim nije baš imao vremena a i auto mi treba svaki dan...
U subotu sam se zbog nepažnje zabio u stražnji kraj vozila ispred sebe. Na sreću brzina je bila jako mala, možda 20max 30kmh al dovoljno da napravi štetu. Stradala je druga lampa, i kiler vode te malo limarija. Kak je škoda naprijed sva šuplja nosač maske se od udarca savinuo i pritisnu hladnjak vode taman na onom rubnom spoju između aluminija i plastike te je iscurila voda. Klima je na sreću ostakla cijela...
Dobra stvar je u svemu tome što auto koji je bio ispred mene vozio moj susjed - frend te smo to brzo riješili . dao sam mu policu osiguranja nek se naplati i priča rješena. Napoštenije i najbezbolnije rješenje...
Druga pozitivna stvar je što za aute iz VAG grupacije skoro pa u pekari možeš kupit lampu i to po povoljnim cijenama. Tak da me taj sport; obadvije lapme ( s maglenkama i motorićima), obadva žmigavca, kiler i maska isplao ispod 200 eur. Frendu mehaničaru s kojim sam jučer od 16 do 23h klepao to uvalio 200kn i još me čeka 100 eur lakirera.... Sve u svemu nije tako strašno....
Što se motra tiče danas poslije posla idem pogledat jednog KLE-a
edit: da nadopišem još malo u svezi loše karme mog automobila. Tamo u proljeće prošle godie zaletila se neka baba u mene. Ona je bila kriva i šteta mi je u roku 15 dana isplaćena i to 2x više nego sam platio popravak. Sve me bolilo pa sam išao na hitnu - lagani potres mozga i trzajna ozljeda vrata te sam po preporuci doktora ˇ" čuj znaš da za to možeš izvuć pare, jesi zainteresiran, ak jesi evo ti broj i nazovi ovog čovijeka" Jja sam nazvao tog čoijeka te su me baš prošli petak zvali da dođem po pare. Dio tih para ide u motor
još malo loše karme:
Tamo negdje u 8 mj 2011 vraćam se iz vukovara u zg i negdje nasred ničega mi na autocesti izleti pas. Opet isplaćena poštena odšteta a uloženo u popravak 60kn kolko dođe novi žmigavac....
negdje u 5 mj 2011 isto autocesta Zagreb - Karlovac, ujutro kad sam išal na posal za zg izleti mi fazan i skroši šoferšajbu. Još uvijek se sudim s autocestama al vjerujem da će bit dobra odšteta
JOš k svemu tome pogaženo 6 srnjaka, 3 lisice, 3 zeca, 4 psa.... ( ne zajebavam se..), srnjaci su završili u loncu, od većine nije bilo nikakave štete..
Taj auto imam kod sebe 2.5 god i napravio sa s njime 200 000... S autima prije napravio sam puno više km i nikad nisam ništa imao...